Ingezonden persbericht


Persbericht

Jan Pool geeft Bijbelstudies

tijdens vakantieweek

Tijdens de zomervakantie van 21 tot en met 28 augustus geeft Jan Pool bijna dagelijks een Bijbelstudie over 'Hoe kom ik op mijn bestemming?´ Verder geeft Christian Verwoerd een praiseconcert, voert Ada Hollander een cabaretoptreden op en kunnen kinderen genieten tijdens Camps4Kids waar je naast veel lol Jezus kunnen leren kennen. Jongeren hebben deze week hun eigen jongerenprogramma van Royal Adventure met bekend jongerenspreker Martin Koornstra. De vakantieweek wordt georganiseerd op vakantiepark De Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Jan Pool vertelt over het onderwerp van de Bijbelstudies: ,,U bent geschapen door God! U bent hier niet toevallig. God was niet onaangenaam verrast toen u geboren werd. Hij plande u. Lang voordat u werd geboren, ja zelfs lang voordat u gemaakt werd in de schoot van uw moeder, was u al in de gedachten van God! U leeft omdat God u wilde! U bent door Hem geschapen en Hij heeft een plan voor uw leven.´´ Hierover gaat hij deze week meer vertellen.

Jan Pool is senior voorganger van Shelter Haarlem. Al jaren spreekt hij vanuit zijn hart en brengt hij herkenbare Bijbelse thema's als 'Intimiteit met Jezus' en 'het Vaderhart van God' dichtbij de mensen.

Op zaterdagavond 21 augustus geeft Christian Verwoerd een praiseconcert met gedeeltelijk eigen nummers in de grootste zaal van De Betteld waar ongeveer tweeduizend mensen kunnen plaatsnemen. Christian Verwoerd heeft in november 2009 zijn eerste album uitgebracht met Engels- en Nederlandstalige praise- en worshipmuziek.

Ada Hollander laat op donderdagavond 26 augustus op het park haar nieuwste theaterprogramma zien. "Gevraagd: Draagmoeder" gaat over Marja, een vrouw die een turbulent leven achter de rug heeft.

Voor jongeren heeft jongerenspreker en -leider Martin Koornstra voor De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren van 12 - 22 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub.

Verder organiseert Camps4Kids deze week een op het park een kinderkamp. Dit wordt een heerlijke week voor kinderen waarin ze veel van God leren en tegelijkertijd samen veel lol hebben. Kijk voor meer info en opgave op www.camps4kids.nl

Meer informatie over deze vakantieweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Verder kunnen geïnteresseerden hier online een vakantie op het park boeken.

Einde persbericht