Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 09-08-2010

PANAMA PRESENTS
3x Turn Up The Bass, House Classics!

zaterdag 21 augustus 2010

3x Turn Up The Bass op Zaterdag 21 Augustus, 16 Oktober en 18 December in Panama. House Classics uit het begin van de jaren 90. Van Felix - Don't you want me en Jay Dee - Plastic Dreams tot Jungle Brothers - I'll house you en Joe Smooth - Promised land naar Speedy J - Pull Over en Human Resource - Dominator. Plus al die dikke tracks waarvan je de titel of de artiest misschien niet meer weet. Maak je geen zorgen, ze komen hier allemaal voorbij. Het feest der herkenning... wie is er niet groot mee geworden? ;-)

History Of House
Na het disco tijdperk groeide een hele generatie op met house.Zo'n Tweeëntwintig jaar geleden danste de voorhoede ineens op een nieuw, opwindend en electronisch geluid. De cd verzamelreeks Turn Up The Bass bracht dat nieuwe geluid naar het grote publiek. Tussen 1989 en 1993 verschenen er in totaal 25 afleveringen; elk kwartaal een nieuwe compilatie. Ook ging Turn Up The Bass als avondvullende show met djÂŽs en dansers het land in om het house gevoel te verspreiden. Alle klappers van toen zijn inmiddels klassiekers.

DJ Bart Thimbles & friends
Thimbles was als 'selector' betrokken bij de Turn Up The Bass verzamelreeks; hij koos de tracks uit die op de compilaties terecht kwamen. Thimbles was ook een van de bedenkers en uitvoerders van het Houseparty concept: een variant op Turn Up The Bass met een groot aantal tracks aan elkaar gemixt. TUTB en Houseparty waren in de eerste helft van de jaren negentig extreem succesvol en verkochten meer dan 175.000 exemplaren per uitgave. DJ Bart Thimbles kan dus bogen op de best verkochte mixcd die er ooit in Nederland is verschenen.

Celebrity playroom in Panama*
Na het succes van de Celebrity Studio Playroom in juli wordt hij ditmaal nog eens geopend onder leiding van Tygo Gernandt & friends.Dansen met de sterren in Panama. maar dan anders. Not for tv and no camera's are allowed (

"Kies je Classic" en WIN!
In de week voorafgaand aan het event kun je dagelijks kaarten winnen en maak je kans op een Panama VIP treathment tijdens "kies je classic" op Radio Decibel.

Turn Up The Bass House Classics, iedere zondag van 21.00 tot 22.00 op Radio Decibel

PANAMA pres. Turn Up The Bass - Zaterdag 21 Augustus

Line-up: Bart Thimbles , DJ Cowboy (aka SKG), Tygo Gernandt and many more Aanvang: 23:00 uur
Entrance: E more
Presale: E 10 via panama.nl(Paylogic), alle Primera shops, alle Free Record Shops Dine & Dance: E35 ,- (3course menu + clubticket) VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686 More info: www.turnupthebass.nu