Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van aanranding meisje

Best, 21-08-2010 o Vrijdagavond rond 18.00 uur werd een 17-jarig meisje uit Best lastig gevallen bij het station in Best aan de Spoorstraat. Het slachtoffer wachtte op een bus toen zij werd aangesproken door een onbekende automobilist.

De man wilde haar een lift aanbieden. Omdat het meisje dit niet vertrouwde, is zij naar haar woning gelopen. Toen zij thuiskwam, bleek de bestuurder haar te zijn gevolgd. Hij is achter haar aan de woning ingegaan en heeft haar daar onzedelijk betast.

De politie is op zoek naar een man van ongeveer 45 jaar oud, grijs haar achterover gekamd tot in zijn nek, blauwe ogen, 1.80-1.85 m en een normaal postuur. Hij droeg een blauwe blouse, blauwe spijkerbroek en een riem met daaraan een fotocamera. De man reed in een rode auto met kofferbak.

De politie is op zoek naar deze man. Ook is zij op zoek naar getuigen die de man en het meisje gezien hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de gezamenlijke recherche in Valkenswaard via het nummer 0900-8844. Anoniem mag ook, via 0800-7000.