Gemeente Bergambacht


Outdoor Lasergamen in Ammerstol

---

Eerste jeugdinitiatief georganiseerd

Zaterdag 21 augustus kunnen alle jongeren uit de gemeente Bergambacht -van 10 tot en met 15 jaar - meedoen aan outdoor Lasergamen op ijsbaan De Vooruitgang in Ammerstol. Het gamen duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Het Lasergamen is een van de plannen die zijn ingediend door de jeugd van Bergambacht.
De gemeente nodigt ieder jaar jongeren uit om een jeugdinitiatief in te dienen. Zij verzinnen ideeën en een jury bepaald welke uitgevoerd mogen worden. Dit jaar zijn acht ideeën ingediend en koos de jury zes uit om te organiseren. Lars Kaptein heeft het idee verzonnen om te lasergamen op een locatie in Ammerstol.
De jury vond het een goed plan, dat past binnen het budget. Het is een activiteit waar veel jongeren aan mee kunnen doen en dat ook nog erg leuk is.
Lars heeft, met een klein beetje hulp van de jongerenwerker, alles zelf geregeld. Het was een hele klus was, maar als je enthousiast bent lukt het vanzelf.

Alle jongeren van 10 tot en met 15 jaar uit de gemeente Bergambacht zijn uitgenodigd om mee te doen aan het outdoor Lasergamen, dat wordt verzorgd door Gotcha Outdoor Lasergamen uit Ommen.

Er wordt gespeeld in groepen van 10 tot 20 kinderen. Een game duurt 20 minuten.