Ingezonden persbericht


Hilversum, 21 augustus 2010

Arno, Thijs, Kevin en Nordin hebben de
'Stoerste Vriendenclub van Nederland'

Vandaag vond op Sprookjescamping de Vechtstreek de finalestrijd van de 'Stoerste Vriendenclub van Nederland' plaats. Buddy Brave, het nieuwe karakter van de camping, die zelf erg stoer is, zocht een vriendenclubje dat net zo stoer is als hij. Tijdens de zonovergoten dag namen vijf vriendenclubs het tegen elkaar op tijdens Buddy's vriendenrace. De vrienden moesten bewijzen hoe goed ze kunnen samenwerken en hoe stoer ze zijn in een spannende race. Vriendenclub X, de naam die Arno, Thijs, Kevin en Nordin voor hun club kozen, bleek het beste op elkaar in gespeeld. Door goed samen te werken hebben zij de race gewonnen en de titel 'Stoerste Vriendenclub van Nederland' binnengehaald.

Buddy Brave had een zware finale voor de vrienden bedacht. De vijf vriendenclubs moesten onder andere zo snel mogelijk een survivalbaan afleggen, met z'n allen in een grote zak zaklopen, een puzzel oplossen en uiteindelijk zelfs een duik in het water nemen om als eerste een bel te luiden. Alle vrienden waren superfanatiek in de race. Zo werden aanwijzingen naar elkaar geroepen, peptalks gegeven en werd er naast bloed, zweet en tranen gelukkig ook veel gelachen.

De vriendenclub 'Club X' was de snelste. Zij wisten door goed samen te werken als eerste de finish te bereiken. Arno. Thijs, Kevin en Nordin hebben een prachtige bokaal en een officiële oorkonde gewonnen en mogen zich bovendien de 'Stoerste Vriendenclub van Nederland' noemen! Gelukkig reageerden de vier andere vriendenclubs sportief op het niet behalen van de felbegeerde titel. Zij waren het erover eens dat hun vriendschap belangrijker is dan de winst!

In de bijlage treft u beeldmateriaal van lage resolutie aan. Deze en andere foto's zijn in hogere resolutie te downloaden via http://filesmediatornado.lookat.nl/ en kunnen rechtenvrij gepubliceerd worden.

Over de Sprookjescamping
Sprookjescamping de Vechtstreek is een 5 sterren familiecamping (in 2007 verkozen tot ANWB Camping van het Jaar) waar kinderen én hun ouders de tijd van hun leven hebben. De Sprookjescamping heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren.