Release dance-single Ik droom van Sinterklaas met tv-clip

21/08/2010 21:35

Stichting Apollo Kids

Haarlem-Badhoevedorp, zaterdag 21 augustus 2010

Release dance-single Ik droom van Sinterklaas met tv-clip door APOLLO kids. Componist en dj is Guy Renardeau. Guy Renardeau maakt kwaliteitsmuziek die is "geschreven vanuit de belevingswereld van het kind". Zijn muziek-cd's omvatten vele muzikale stijlen; van dance tot klassiek.

De muziek Ik droom van Sinterklaas is te beluisteren op: http://www.apollokids.nl/uitgeverij/sinterklaas

De tv-clip is te zien op: YOUTUBE: guy renardeau of lucienne tomesen.

Bij de single is ook een live-act gemaakt: met DJ Guy, zangeres en 2 jonge danseressen.

Behalve Ik droom van Sinterklaas maakte Guy Renardeau de CD's Brrr; over de zee en de CD Mèh. Hippe, eigentijdse muziek die ook voor volwassenen mooi is om naar te luisteren. Hij werkte hiervoor samen met Luciënne Tomesen. Zij schreef de licht absurdistische, filosofisch getinte liedteksten en maakte bij de CD's prentenboeken met kleurrijke aquarellen en gedichten. Van Brrr; over de zee en Mèh zijn muziektheatervoorstellingen gemaakt door APOLLO kids. APOLLO kids was de afgelopen jaren te zien en te horen in theaters en op grote festivals. Van Mèh zijn ook 6 korte TV-films en een trailer gemaakt. Brrr en Mèh waren verder te zien op tv en te horen op diverse radiozenders. De CD Mèh verschijnt in 2011 in het Duits.

Componist/tekst/techniek: Guy Renardeau. Illustratie: Luciënne Tomesen. Geluidsstudio: Apollo Recording Studio. Mastering: Studio Zeezicht. Spel: Guy en Rosa.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.apollokids.nl