Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Helderheidfestival 2010 / Zondag 22 augustus 2010

Tijdens de tweede editie van het Helderheidfestival 2010 op 22 augustus zullen vele talenten die Feijenoord rijk is optreden. Dit naar aanleiding van het overlijden van rapper Helderheid, nog steeds een begrip in de wijk Feijenoord 5314 Zuidzijde, "Roffadam" Er zijn een tweetal voorrondes op14 augustus en 21 augustus in de Koepels . Hier strijden jongeren om de Helderheidbokaal welke zal worden uitgereikt op het Helderheidfestival op 22 augustus op het Helderheidplein (spiekmanstraat) De inhoud en positiviteit van de rapteksten zullen hierbij een grote rol spelen.

Het festival dat plaatsvindt op 22 augustus zal een gevarieerd programma tonen. Op het podium staan o.a Nostalgie, CK, Vierra, Unexpected met als afsluiters de rootsreggaeband 4th Angel, welke gekenmerkt word door een strakke rythmsectie en soulfull zang met eigen werk met een positieve boodschap. Ook zal Far I tijdens het festival optreden, zij wonnen dit jaar Dunya on Tour. Far I is een funky en strakke band die zijn roots in Feijenoord heeft, hij trad ondermeer op met Postman.

Naast het podiumprogramma is er voor de dansliefhebbers een salsaworkshop. Natuurlijk worden de allerkleinste niet vergeten, voor hen is er een leuk kinderprogramma.

Voor deelname aan de Helderheidsbokaal kan je een mailtje sturen naar moregospel@hotmail.com

Helderheidfestival zondag 22 augustus; Hoor Elke Les Die Een Reden Heeft En Ignoreer Dwaasheid.

Datum: zondag 22 augustus
Tijd: 14:00 uur-21:30 uur
Locatie: Sportveld Helderheid - Rotterdam Zuid
Adres : Spiekmanstraat

Toegang: Gratis!



Ingezonden persbericht