Ingezonden persbericht



ER GAAT IETS ENORMS GEBEUREN OP MTV!

NIEUWE MTV HIGHSCHOOL COMEDY MET EEN TWIST

Amsterdam, 5 augustus 2010

Zondag 22 augustus om 19:00 uur gaat de serie The Hard Times Of RJ Berger in première op MTV. The Hard Times Of RJ Berger gaat over de 15-jarige zeer impopulaire RJ Berger (Paul Iacono), zijn door seks geobsedeerde beste vriend Miles Jenner (Jareb Dauplaise) en zijn stalker Lily Milan (Kara Taitz). In RJ's leven gebeurt bar weinig. Hij slijt zijn dagen met smachten naar het meisje van zijn dromen, Jenny Swanson (Amber Lancaster) en ontvangt dagelijks klappen van de gemeenste jongen van de school, Max Owens (Jayson Blair). Totdat op een dag de hele school kan zien: RJ heeft een enorm geslachtsdeel!

Van het een op het andere moment gaat RJ van anoniem naar berucht en voor het eerst in zijn leven heeft hij een beetje zelfvertrouwen. Hij voelt zich eindelijk gewaardeerd als man. Tijdens de show zien we hoe RJ worstelt met meisjes, zijn bizarre ouders en high-shool. In The Hard Times of RJ Berger zien we de hoofdpersoon zich ontpoppen van een verlegen nerd tot een iets minder verlegen jongen. De serie geeft een hilarisch kijkje in het leven van een lovable loser!

Hard Times is een coming-of-age comedyserie die plaats vindt op high school en kan gezien worden als een combinatie tussen The Wonder Years en Superbad. De serie is geproduceerd door David Katzenberg en Seth Grahame-Smith. In Amerika is de serie al een groot succes. De eerste aflevering werd door maar liefst 2,6 miljoen mensen bekeken, en was daarmee de best bekeken première van MTV sinds 2008!

The Hard Times Of RJ Berger is vanaf zondag 22 augustus om 19:00 te zien op MTV.


Noot voor redacties