Art-event bij de Hamermolen dit jaar nog groter


UGCHELEN, 20100802 -- De derde editie van het Art-event bij de Hamermolen op zondag 22 augustus is dit jaar nog groter. We hebben extra ruimte tot onze besschikking gekregen zodat we de bezoekers nog meer bijzondere kunst kunnen laten zien. Er doen dit jaar meer dan 70 kunstenaars uit zowel binnen- als buitenland mee, zij tonen heel verschillend werk waaronder schilderijen, beelden, keramiek, objecten, fotografie. Ook is er ruimte voor toegepaste kunst waarbij u kunt denken aan vilten kleding en objecten, maar ook handgemaakte leren tassen, sieraden en bijzondere lampen.

Het evenement is gratis toegankelijk op zondag 22 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.
De organisatie heeft een programmaboekje gemaakt met daarin een overzicht van de deelnemende kunstenaars, dit boekje is te verkrijgen bij de infostand voor ¤ 2,--.
Bent u erg nieuwsgierig wat u kunt verwachten op 22 augustus dan is het mogelijk het boekje alvast via de website te bestellen ( www.kunst-evenementen.nl)

De catering is wederom in de vertrouwde handen van de Hamermolen, dus kom zondag 22 augustus naar de Hamermolen om te genieten van een leuke dag met bijzondere kunst in een prachtige omgeving.

Informatie ook over onze andere evenementen kunt u vinden op www.kunst-evenementen.nl

Stichting Kunst-evenementen





Ingezonden persbericht