Eerste Ecolicious Picknick in Arnhem


Stoer en verantwoord

ARNHEM, 20100813 -- Zondag 22 augustus organiseren de Arnhemse StoereVrouwen de eerste biologische picknick in Arnhem. Very Ecolicious!

Biologisch heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Een groot deel van de Nederlanders koopt al regelmatig biologisch omdat het staat voor goed en lekker eten, afkomstig van duurzame landbouw. En ook steeds meer koks zijn er dol op. Dit weten de StoereVrouwen al jaren natuurlijk, maar toch lijkt nog niet iedereen overtuigd. Om te ervaren hoe lekker biologische voeding is, organiseren de StoereVrouwen op zondag 22 augustus de eerste biologische picknick in het Sonsbeekpark in Arnhem. Tijdens deze picknick worden de deelnemers getrakteerd op een heerlijke lunch, bestaande uit voornamelijk biologische en lokale producten.

Lekker in je vel
Gezonde bewuste voeding - zoals biologisch - is goed voor je lijf, maar ook natuurlijke lichaamsverzorging helpt mee om lekker in je vel te zitten en te blijven. Als extraatje worden de deelnemers daarom op de hoogte gebracht van duurzame make-up en lichaamsverzorgingsproducten door middel van een korte workshop. Deze zal worden gegeven door StoereVrouw Karen, eigenaresse van LaPura. LaPura verzorgt, organiseert en coördineert wellness activiteiten en maakt daarbij gebruik van natuurlijke en eerlijke producten met respect voor mens, dier en milieu.

Aanmelden
Er hebben zich inmiddels al 20 dames aangemeld. Wil je er ook bij zijn, stuur dan even een mailtje naar StoereVrouw Emmy op emmykoeleman@hotmail.com. De kosten zijn 5 euro (ter plekke te voldoen) en je hoeft niets mee te nemen. Iedere deelnemer krijgt een goedgevulde goodiebag mee met producten van onder andere TerraSana Natuurvoeding. Dr Hauschka, Snowberry en Lavera.

Wie zijn de StoereVrouwen?
StoereVrouwen is een landelijke organisatie die zich door middel van ludieke acties inzet voor mens, dier en milieu. Deze acties worden per "regiment" (per stad or regio) uitgevoerd. De StoereVrouwen zijn te herkennen aan hun groene overall, roze baretten en roze pumps. Meer informatie op www.stoerevrouwen.nl





Ingezonden persbericht