Ingezonden persbericht


Kids baas op 'Schorremorrie'

22 augustus 2010 ­ 13 uuur tot 18 uur ­ Provinciaal Recreatiedomein De Schorrre

Zijn je kinderen echte ravotters of hebben ze zin om zich eens volledig uit te leven? Dan is Schorremorrie de perfecte afsluiter van de zomervakantie! Voor de 8ste keer op rij kan je met het hele gezin afzakken naar De Schorre in Boom voor een leuk dagje uit. Maar let op, van 13 tot 18 uur zijn alle kids de baas!

Een heus kinderfestival!
Een greep uit het aanbod: springkastelen, ponyrijden, go-cars, circusshow - & initiatie, trampolinespringen, brandweerparcours, minigolf, waterfietsen, kindermolen, zweefmolens, kindergrime, choppers, eendje vissen, rad van natuur, sumokipjes, ballenbad, rups, podiumanimatie, clics, technotrailer, volksspelen, ...

Nieuw!
'Spidertrampoline' & 'spidertower' (een heuse trampoline en klimtoren, enkel voor de durvers onder jullie),' rups' (kruip samen met mama of papa door heel de rups die voorzien is van allerlei leuke hindernissen). Een XL zweefmolen, clics, gezelschapsspelen en nog zoveel meer?

Terra Nova: Sahara Tarara
Kruip tijdens de buikdanssessie in de huid van een Arabische prinses en laat je heupen wiegen op de opzwepende melodieën. Leer percussie spelen op typische muziekinstrumenten als derbouka, zills, daf, bendir, ... Vervolgens krijg je noog een prachtige henna-tattoo en als kers op de taart, leer je echte oriëntaalse hapjes maken! Fun verzekerd! Vooraf inschrijven via www.terranova.provant.be of tel. 03 338 95 85

Mama & Papa
De mama's en papa's zullen net zoals hun kinderen niet stilzitten. Zij kunnen genieten van de randanimatie en zich tegoed doen aan enkele hapjes en sapjes.

Samenwerking
Dit evenement is mede mogelijk dankzij De Gezinsbond, CM, JBC, Natuurpunt, Toerisme Rupelstreek, De Rupelkoerier, CC De Steiger (Boom) & Terra Nova .

Praktische info
wanneer:
Zondag 22 augustus 2010 van 13 tot 18 uur
waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1 bus 1, 2850 Boom inkom
3 ¤ ( 2¤ voor leden gezinsbond, p, provaleden, grabbelpashouders, terra nova) GRATIS




Ingezonden persbericht