Ingezonden persbericht


ARTHUR ADAM ALS MUZIKALE REIZIGER DOOR HET LAND

Arthur Adam gaat in de nazomer al reizend door Nederland op unieke plekken optreden. Deze diverse intieme optredens zijn gratis te bezoeken.

Arthur Adam staat bekend om zijn fenomenale zang, persoonlijke liedjes en zijn liefelijke gitaarspel. Hij zingt over liefde, twijfel en het vreemde en ongemakkelijke van het dagelijks leven.

Na naam gemaakt te hebben in de Amsterdam Songwriter Guild, waar o.a. ook Lucky Fonz III toe behoort, heeft deze singer-songwriter uit Enschede in april zijn cd 'Awake' uitgebracht. Deze cd kreeg vele lovende recensies en ook presentator/DJ Eric Corton (VPRO/3FM) is lyrisch over Arthur's cd 'Awake': "Goeie songs van een bijzonder talent!"

Zijn optredens starten in augustus bij diverse Coffee Company's en op zaterdag 28 augustus speelt hij in cd-speciaalzaak Velvet te Amersfoort. Arthur zelf hierover: "Het inspireert mij om als een soort Troubadour zo door het land te trekken. Elk muzikant wil uiteindelijk dat zijn liedjes gehoord worden en op deze locaties sta ik heel dichtbij de luisteraar."

Kijk op www.arthuradam.nl voor meer informatie, filmpjes en verdere optredens.

Arthur Adam's intieme optredens:

22/08
14:00 de Coffee Company / Van Woustraat 153 Amsterdam 16:00 de Coffee Company / Kinkerstraat 330-332 Amsterdam

28/08
16.00 de cd-speciaalzaak Velvet / Havik 7-A Amersfoort

29/08
14:00 de Coffee Company Rotterdam / Eendrachtsplein 2 Rotterdam 16:30 de Coffee Company Delft / Markt 19-21 Delft

05/09
14:00 de Coffee Company Ferdinand Bol / Ferdinand Bolstraat 38 Amsterdam 17:00 de Coffee Company / Vismarkt 4 Utrecht



Ingezonden persbericht