Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 13.10 uur

Utrecht, 22-08-2010

Verkeersongeval

BAARN Vrijdagmiddag 20 augustus vond een ernstig ongeval plaats op de kruising van de Zandheuvelweg met de Oude Eemnesserweg. Hierbij raakte een 50-jarige man ernstig gewond.

Omstreeks 15.30 uur reed een 47-jarige automobilist uit Almere met zijn bestelauto uit de richting van Hilversum en wilde linksaf slaan om de Oude Eemnesserweg op te gaan. Hierbij zag hij de 50-jarige motorrijder uit Hooglanderveen over het hoofd. De twee kwamen met elkaar in botsing, waarbij de motorrijder ernstig letsel opliep aan zijn been en hoofd. Hij is overgebracht naar het UMC Utrecht. De verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek.

Overlast jeugd

BAARN De politie heeft vrijdagmiddag 20 augustus vier jongens en een meisje uit Baarn (14 en 15 jaar) aangehouden nadat zij overlast veroorzaakten aan het Cantonspark.

Rond 17.00 uur kreeg de politie melding van overlast aan het Cantonspark. Ter plaatse troffen agenten de vijf jongeren aan. Bij hen was een hoop, recent gedumpt, afval zichtbaar. Daarnaast konden zij zich niet identificeren. De jongeren zijn overgebracht naar het politiebureau in Baarn, waar proces-verbaal tegen hen werd opgemaakt.