Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 22-08-2010

Twee doden bij ernstig verkeersongeval, politie zoekt getuigen

STANDDAARBUITEN - De politie is op dit moment bezig met een uitgebreid onderzoek naar aanleiding van een ernstig verkeersongeval waarbij twee personen om het leven gekomen zijn. De identiteiten van de slachtoffers zijn nog niet vastgesteld. Het ongeval vond vanmorgen plaats op de Rijksweg de A17 in de rijrichting Roosendaal Moerdijk ter hoogte van Standdaarbuiten. In het belang van het onderzoek is de noordelijke richting afgezet.

Het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer ontving tegen 05.30 uur de melding van een ernstig verkeersongeval. Direct spoedden zich diverse politie- eenheden en ambulancevoertuigen ter plaatse. Een traumaheli kreeg eveneens de opdracht. Agenten troffen op het wegdek van de A17 beide slachtoffers aan. Ondanks de toegepaste eerste hulp overleden zij ter plaatse. In de directe nabijheid stond een
personenauto met daarbij drie personen. Zij meldden betrokken te zijn bij het verkeersongeval. De politie heeft deze mensen opgevangen en overgebracht naar het bureau. Verkeersongevallenspecialisten zijn ter plaatse gestart met een uitgebreid sporenonderzoek.

Omdat de toedracht tot het verkeersongeval op dit moment erg
onduidelijk is, is de politie dringend op zoek naar getuigen die mogelijk, voorafgaand of na het ongeval iets opvallends gezien hebben. Het vermoeden bestaat dat beide slachtoffers ten tijden van het ongeval over de rijbaan liepen. De politie is op zoek naar duidelijkheden en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844

Koperdieven ik kraag gevat

ROOSENDAAL - De politie heeft vannacht, tegen 02.00 uur op de Borchwerf twee koperdieven, een vrouw van 22 en een man 24 jaar, beiden uit Schiedam in hun kraag gevat. De politie stelde een onderzoek in na een ontvangen melding. Bij een door hekwerk afgesloten terrein troffen ze een auto en beide verdachten. In de auto lagen koperen kabels afkomstig van het omheinde terrein. Op het bureau bekenden beiden de kabels van het terrein weggenomen te hebben.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 22-08-2010 15:36 | © Regio Midden en West Brabant |