Politie Gelderland-Midden

Man aangehouden voor mishandeling vrouw

Publicatiedatum: 22-8-2010 16:43:13

ARNHEM - In de nacht van zaterdag op zondag 22 augustus omstreeks 04.45 uur, heeft de politie een 49-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een 21-jarige Arnhemse vrouw.

Surveillerende agenten werden die nacht op de Korenmarkt aangesproken door een man die vertelde dat zijn vriendin zojuist was geslagen door een man bij een horecagelegenheid in het centrum. De Arnhemse verklaarde dat de 49-jarige man ruzie gezocht zou hebben en haar vriend zou hebben uitgedaagd om te vechten. Hier zou haar vriend niet op in zijn gegaan. Op een gegeven moment zou haar vriend naar buiten zijn gegaan en zou daar de 49-jarige aan hebben getroffen, die hem vervolgens geslagen zou hebben. Hierop zouden een een aantal vrienden, samen met de vrouw, naar buiten zijn gegaan en zou de man haar ook hebben geslagen. De Arnhemmer is aangehouden.
(093234)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer aangehouden op verdenking vernieling huisraad
Publicatiedatum: 22-8-2010 16:34:18

ARNHEM - Een 29-jarige man uit Arnhem is in de nacht van zaterdag op zondag 22 augustus aangehouden op verdenking van vernieling van huisraad van zijn vriendin.

Agenten kregen de melding dat er in een woning in de wijk Over het lange water de vriend van de meldster in haar woning vernielingen zou hebben aangericht. De vrouw zou uit angst gevlucht zijn naar een buurvrouw. Ter plaatse verklaarde de vrouw dat zij en haar vriend na afloop van een avondje uit naar het woning terugreden. De man zou zich in de auto op weg naar huis agressief hebben gedragen en ruzie met haar hebben gezocht. In de woning zou de ruzie voort zijn gezet, waarna de man diverse vernielingen in de woning zou hebben aangericht. De Arnhemmer kon even later door de politie in zijn woning worden aangehouden.
(093222)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---