Gemeente Beek


Start fase 4 Herinrichting Oude Rijksweg

Rijksweg asfalteren

Op maandag 23 augustus start een nieuwe fase van het project âHerinrichting Oude Rijksweg Maastrichterlaan/ Wolfeyndeâ. Het betreft de werkzaamheden aan het Wolfeijnde van de Stationstraat tot aan de Heirstraat. Als gevolg hiervan worden de omleidingen weer gewijzigd. Vanaf 31 juli is er weer verkeer mogelijk via de Maastrichterlaan en de Raadhuisstraat.

Het doorgaande verkeer tussen Geleen en de luchthaven/A2 wordt sinds de start van de werkzaamheden aan de Oude Rijksweg al via de A76 en A2 en visa versa omgeleid. Voor fietsers is een aparte omleiding via de Molenstraat en de Kasteel Genbroekstraat ingesteld. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de Julianalaan. De afgesloten wegdelen en de omleidingen worden duidelijk met borden aangegeven.

Op donderdag 22 juli 2010 is er weer een informatieavond gehouden over de werkzaamheden. De informatieavond start om 19:00 uur en vindt plaats in café Benelux aan de Maastrichterlaan. Meer informatie vindt u op de website van het project: www.beekbereikbaar.nl. Â