Vlaamse Overheid

(N202) in Strombeek-Bever en Vilvoorde

Vernieuwing wegdek Sint-Annalaan (N202) in Strombeek-Bever en Vilvoorde

Vlaamse overheid

maandag 9 augustus 2010

De Sint-Annalaan (N202) in Strombeek-Bever (Grimbergen) en Vilvoorde heeft zwaar geleden onder het vorstweer van de afgelopen winter. Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt daarom het wegdek tussen de Leeuwerikenlaan en het kruispunt met de Romeinsesteenweg van 23 tot en met 26 augustus. De Sint-Annalaan zal daarbij volledig afgesloten worden voor het verkeer.

De zijstraten van de Sint-Annalaan zullen afgesloten blijven tijdens de gehele duur van de werkzaamheden, behalve de volgende drie kruispunten: o het kruispunt met de Leeuwerikenlaan o de rotonde van de Meeuwenlaan, de Ravenlaan en de Rozenlaan o de rotonde van de Romeinsesteenweg

Omleidingen
Het zware vrachtverkeer (+ 3,5 ton) zal tijdens de werkzaamheden omgeleid worden via de A12. Het overige verkeer zal via de Grimbergsesteenweg omgeleid worden.

Planning
Op 23 augustus verwijdert de aannemer de huidige asfaltlaag. Op 24 en 25 augustus brengt hij de nieuwe toplaag en markeringen aan. Ten slotte zal hij op 26 augustus de overblijvende markeringen aanbrengen. Aangezien het sterk weersafhankelijke werkzaamheden betreft, is het mogelijk dat bij slecht weer de timing verschuift.