Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 23 augustus 2010

Samenwerking V&D en Centraal Boekhuis

Meer dan 80.000 titels in boekassortiment op vd.nl

Sinds afgelopen week kan iedereen die van lezen houdt terecht op de webshop van V&D. Door de samenwerking met het Centraal Boekhuis heeft V&D het online assortiment boeken uitbreid met 80.000 titels. Centraal Boekhuis is al meer dan 135 jaar dé logistieke dienstverlener in het boekenvak, gespecialiseerd in de distributie en het vervoer van boeken.

V&D's grootste assortiment boeken aangeboden op vd.nl Meer dan 80.000 titels zijn in het boekassortiment van vd.nl opgenomen. Hiermee heeft de webhop van V&D het grootste assortiment aan boeken onder alle V&D vestigingen. Een middelgrote V&D vestiging heeft namelijk een paar duizend titels op de planken liggen. Niet alleen Nederlandse titels, maar ook Engelse titels worden op de website verkocht. Daarnaast is er een grote diversiteit aan boeken; van proza en thrillers tot aan hobbyboeken en vakliteratuur.

Noël Manning, Manager E-commerce V&D: "Het is een enorme aanvulling voor het assortiment op de website. De webshop is hiermee een meer dan volwaardig warenhuis online geworden. Je kan voor al je aankopen terecht op vd.nl."

Samenwerking met Centraal Boekhuis
Centraal Boekhuis is de logistieke partner van V&D voor de verkoop van boeken online. Centraal Boekhuis is een toonaangevende en veelzijdige logistieke dienstverlener en bezorgt de boeken die besteld zijn op vd.nl thuis bij de klanten. Voor de lancering van de boeken op vd.nl zijn de bezorgkosten van boeken tijdelijk 1 euro en bij aankoop van zowel een boek als een ander V&D artikel wordt het boek gratis geleverd.

Over V&D
V&D is onderdeel van de retailgroep Maxeda. Met 62 vestigingen en ruim 10.000 medewerkers is V&D de grootste warenhuisorganisatie in Nederland. V&D ontvangt per week gemiddeld 1.8 miljoen bezoekers. Via www.vd.nl zijn producten online te bestellen. La Place is de horeca-food groep van V&D Warenhuizen met ruim 35 miljoen klanten op jaarbasis. Via www.laplace.nl zijn producten online te bestellen.


Noot voor redacties

Meer informatie,

Ingezonden persbericht