Huis & Hypotheek en woonplatform Zuka.nl samen succesvol!

De aftrap en bekendmaking van de unieke samenwerking tussen Huis & Hypotheek en Zuka.nl heeft plaatsgevonden op 21 augustus jl. in Arnhem voor de wedstrijd Vitesse ­ FC Twente. Beide partijen breiden hiermee hun dienstverlening uit.

Zuka.nl speelt in op de trend dat steeds meer mensen ervoor kiezen om de verkoop van hun woning in eigen hand te houden. Zij hebben een eenvoudig doch doeltreffend online platform om woningen te koop aan te bieden. "Pas rond de aan- of verkoop van een woning heeft de consument behoefte aan aanvullend en persoonlijk advies," aldus Ron van Veldhoven, directeur Zuka.nl. "Binnen dit samenwerkingsverband staan we voor de kracht van de combinatie. Zuka.nl richt zich op de `internetconsument' en Huis & Hypotheek op het geven van persoonlijk advies. Onze samenwerking versterkt het online gemak met fysiek contact."

Ondanks de essentiële rol van internet blijkt uit onderzoek van TNS Nipo (2010) dat de consument, tijdens het aankoopproces van een hypotheek, persoonlijk advies nog altijd verkiest boven het online afsluiten van een hypotheek. Huis & Hypotheek biedt iedere klant een onafhankelijke adviseur in de buurt aan. De consument kan deze adviseur uiteraard ook inschakelen als verkopend of aankopend Zuka makelaar. Vanzelfsprekend zijn alle Huis & Hypotheek / Zuka Makelaars gecertificeerd door branchevereniging VBO.

François Muilman, directeur van Huis & Hypotheek bevestigt dit; "De bij ons aangesloten kantoren hebben als eerste de verhuisbewegingen van hun werkgebied in beeld. Zij zitten daardoor in een vroeg stadium met potentiële relaties aan tafel. Volgens Darwin zijn het niet de slimsten en de sterksten die overleven, maar degene die zich het beste aanpassen! Met deze samenwerking luisteren we naar de markt en zorgen voor een passende dienstverlening. Samen succesvol!"