Ingezonden persbericht


Rotterdam, 26 augustus 2010
Persbericht: Kelvin gaat gewoon door
Zadkine-student Kelvin Muïs zingt met docenten in Laurenskerk

Kelvin Muïs, finalist van het RTL-programma X Factor en vierdejaars student aan de Zadkine Popacademie zong tijdens de Jaaropening van Zadkine zijn single High and dry. Hij organiseerde de 2000 docenten in de Laurenskerk als koor. "Oh, wat klinkt dat hier goed", zei de jonge zanger stralend.

Maandag 23 augustus opende de Rotterdamse wethouder De Jonge (Onderwijs, Jeugd en Gezin) officieel het schooljaar voor Zadkine. Kelvin sloot de bijeenkomst af met een half uur durend optreden.

Voorbeeldfunctie
Naast alle activiteiten buiten zijn studie, kiest Kelvin er voor het laatste jaar aan de Zadkine Popacademie af te ronden. "Ik vind het belangrijk een diploma te halen. Door mijn bekendheid heb ik ook een voorbeeldfunctie", aldus Kelvin.

Kelvin timmert na zijn X Factor succes aardig aan de weg. "Ik heb opgetreden in Carré en de Heineken Music Hall. Ook heb ik een uitnodiging van Jamie Cullum om naar Londen te komen en met hem muziek te schrijven. Daar ga ik zeker op in".

Foto-onderschrift:
Kelvin Muïs, finalist van het RTL-programma X-factor en vierdejaars student aan de Zadkine Popacademie zong tijdens de Jaaropening van Zadkine zijn single High and dry. EINDE PERSBERICHT


Ingezonden persbericht