Ingezonden persbericht


Utrecht, 21 juli 2010

The Secret voor jongeren

Het is tijd om The Secret door te geven aan de volgende generatie

The Secret voor jongeren

Paul Harrington
gebonden met stofomslag, 178 pagina's
ISBN 9789021547794
Prijs ¤ 17,95

Verschijningsdatum:
23 augustus

Kosmos Uitgevers

The Secret, uitgegeven in 39 talen en in 41 landen, is een internationaal fenomeen, dat miljoenen mensen over de hele wereld geïnspireerd heeft om te bereiken wat ze voor onmogelijk hielden. Het is nu tijd om The Secret door te geven aan de volgende generatie.

In deze wereld vol off- én online stress en snelle oplossingen is vertrouwen in jezelf op jonge leeftijd een must. Imago, uiterlijk, relaties, school, familie, ambities, waarden en dromen, hoe houd je alles onder controle? Jongeren moeten zoveel tegelijk: keuzes maken, dingen leren en ontdekken. Geen wonder dat het vaak moeilijk is om (de juiste) keuzes te maken.

The Secret voor jongeren legt uit hoe jongeren het heft in eigen handen kunnen nemen met behulp van de Wet van de Aantrekkingskracht om vol zelfvertrouwen en inspiratie hun dromen te verwezenlijken.

The Secret voor jongeren staat vol met inspirerende uitspraken van supersterren als Madonna en iconen als Barack Obama, en bevat veel aansprekende waargebeurde verhalen van jongeren die The Secret hebben toegepast om hun dromen te realiseren. Het boek staat vol handige tips en strategieën die helpen je doel te ontdekken, geluk en harmonie te bewerkstelligen, en vreugde te creëren. Hiermee zullen jongeren begrijpen dat zij invloed hebben op hun eigen leven, controle hebben over hun eigen lot en zelfverzekerd de wereld in kunnen stappen om het leven te creëren waar ze altijd al over hebben gedroomd.

Als producent van de film The Secret leerde auteur Paul Harrington uit eerste hand de principes van The Secret kennen. Hij zag zijn dochter worstelen en besloot haar kennis te laten maken met de wet van de aantrekking. Dit inspireerde hem om de principes van The Secret ook voor een jonger publiek toegankelijk te maken.

Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met Kosmos Uitgevers;

Simone Regouin, afd. marketing,

Tel.: 030 252 8 525
E-mail: promotie@kosmosuitgevers.nl Website: www.kosmosuitgevers.nl