Gemeente Abcoude


Verkeersmaatregelen Abcouder feestweek

Om de activiteiten tijdens de feestweek in goede banen te leiden en de jaarlijkse kermis mogelijk te maken zijn een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. Ook is het instellen van een aantal parkeerverboden noodzakelijk.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Het betreft dan het afsluiten van wegen voor alle verkeer behoudens voetgangers Gedurende de gehele week: Van maandag 23 augustus t/m 29 augustus 2010 t Markvelt, de Raadhuislaan tot aan de Blomswaard, gedeelte Voordijk tussen speeltuin en Raadhuisplein, Koppeldijk tussen Burg. des Tombeweg en de Doude van Troostwijkstraat ten behoeve van de kermis.

Dinsdag 24 augustus: Vanaf 18.00 tot 20.45 uur, Torenlaan tussen de Baarslagstraat en de Heinkuitenstraat. Tussen 18.45 en 20.45 uur, ten behoeve van de Ronde van Abcoude: Dorpscentrum tussen de Molenweg en de derde brug. de Torenlaan (tussen van Gortellaan en Heinkuitenstraat), Heinkuitenstraat (gedeelte richting Brugstraat), Brugstraat, Kerkplein, Kerkgaarde, Kerkstraat, Gein Noord (tot Wilhelminabrug), Gein Zuid (vanaf Wilhelminabrug), Indijkweg (ongeveer 1,5 km), Stationsstraat, Jan Swinkelsbrug, Bijdorplaan (tot ingang Achter de Kerken), Achter de Kerken richting Kerkgaarde, Holendrecht (tussen Voordijk en Dr. Koomanstraat), Dr. Koomanastraat (tussen Holendrecht en Van Gortellaan), Van Gortellaan.

Donderdag 26 augustus: Tussen 07.00 en 13.00 uur woonerf Kerkgaarde, ten behoeve van de kindermarkt; Tussen 15.45 en 03.00 uur Molenweg, ten behoeve van het paalklimmen en de algemene veiligheid op straat; Tussen 15.00 en 03.00 uur de Hoogstraat vanaf hoek Stationsstraat tot aan de hoek met de Molenweg. Vrijdag 27 augustus: Tussen 17.00 en 21.00 uur het Dr. van Doornplein, ten behoeve van het ringsteken onder de man/vrouw. Tussen 20.00 en 03.00 uur Hoogstraat vanaf hoek Stationsstraat tot aan de hoek met de Molenweg. Zaterdag 28 augustus: Tussen 12.30 en 14.00 uur Doude van Troostwijkstraat vanaf huisnummer 30, Reijer Spreijstraat, Burg. Dedelstraat en Leo Dongelmanstraat in verband met het ringsteken voor aanspanningen. Tussen 12.00 en 03.00 uur Hoogstraat vanaf hoek Stationsstraat tot aan de hoek met de Molenweg ten behoeve van de veiligheid van de bezoekers van de feestweek. Tussen 21.00 en 22.00 uur gehele Burgemeester Dedelstraat tijdens het vuurwerk.

Parkeerverboden Het betreft de volgende verboden:

Periode van 22 augustus tot en met 29 augustus: Ten behoeve van het mogelijk maken van een doorgang voor hulpdiensten: Linkerzijde Blomswaard tussen de Burg. De Beaufortlaan en de Raadhuislaan; Beide zijden van de Heinkuitenstraat; Doude van Troostwijkstraat, tussen Leo Dongelmanstraat en de Koppeldijk; Het gehele brandweerplein; Linkerzijde Jacob van Gaasbeeklaan tussen Molenweg en t Markvelt; Deel van de Proostdijstraat aansluitend op de Dr. Sloetlaan; Beide zijden van de Dr. Sloetlaan tussen Proostdijstraat en Burg. de Beaufortlaan; Beide zijden van de Burg. des Tombeweg tussen de Koppeldijk en de Leo Dongelmanstraat; Parkeervakken in de Hoogstraat, tussen Molenweg en t Markvelt; Parkeervakken op het Raadhuisplein.

In de periode 23 augustus tot en met 29 augustus: Ten behoeve van de kermis en mobiele toiletvoorziening: Eerste 8 parkeervakken aan de waterkant van de Molenweg (vanaf de Hulksbrug gezien); De eerste 2 parkeervakken op de Laan van Binnenrust.

Woensdag 25 augustus: Tussen 08.00 en 13.00 uur, het eerste deel van de wijk Achter de Kerken grenzend aan de Angestelborgh, ten behoeve van de kinderspelen. Donderdag 26 augustus: Tussen 07.00 en 13.00 uur, het woonerf Kerkgaarde, ten behoeve van de kindermarkt. Vrijdag 27 augustus: Tussen 17.00 en 21.00 uur, het Dr. van Doornplein, ten behoeve van het ringsteken onder de man/vrouw. Zaterdag 28 augustus: Tussen 09.00 en 15.00 uur, beide zijden van de Reijer Spreijstraat, de Burg. Dedelstraat, Doude van Troostwijkstraat en Leo Dongelmanstraat, ten behoeve van het ringsteken met aanspanningen.
---

16 augustus 2010