Gemeente Lochem


Wegen afgesloten in verband met reconstructie N348

Van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 30 september 2010 voert de provincie Gelderland reconstructiewerkzaamheden uit aan de N348 tussen Epse en Gorssel. Voor deze werkzaamheden is de N348 afgesloten tussen de kruisingen met de Lochemseweg en de Molenweg/Elfuursweg. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via Lochem (N332 en N346). De gemeente Lochem sluit in dezelfde periode ook enkele wegen af voor het verkeer.

Bij voorgaande wegafsluitingen is gebleken dat (doorgaande) automobilisten regelmatig niet de officiële omleiding volgden. Er wordt gebruik gemaakt van plattelandswegen die niet voorzien zijn op grote hoeveelheden verkeer. Om verkeersonveilige situaties en schade aan de weg en bermen te voorkomen, sluit de gemeente Lochem de volgende wegen af voor al het gemotoriseerde verkeer met uitzondering van bestemmingsverkeer:
* Olthoflaan (ten zuiden van Lochemseweg);
* Eikeboomlaan

* Dommerholtsweg

* Huzarenlaan

* Gerrit Slagmanstraat
Verder zijn de volgende wegen afgesloten voor vrachtauto's:
* N348 (tussen beide aansluitingen Hoofdstraat)
* Reeverdijk

* Flierderweg

* Lindeboomweg

* Dommerholtsweg

* Elfuursweg
Op bijgevoegde afbeelding zijn de afsluitingen weergegeven. In rood is de provinciale afsluiting aangegeven, in blauw de afsluiting voor al het gemotoriseerde verkeer en in paars de afsluiting voor vrachtverkeer.

Met de politie is afgesproken dat zij extra toezicht houden op de naleving van de afsluitingen. Bewoners van de betreffende straten worden schriftelijk geïnformeerd.

Nadere informatie over de reconstructie en de afsluiting van de N348 vindt u op www.gelderland.nl/werkenaandeweg