Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Vrijwilligersspeld voor vrijwilliger Johanneskerk

zondag 22 augustus is de speld uitgereikt aan de heer Neeleman

Dagelijks Bestuurder Bram van Hemmen heeft zondag 22 augustus, de Vrijwilligersspeld IJsselmonde uitgereikt aan de heer Neeleman, tijdens de kerkdienst in de Johanneskerk, Guido Gezelleweg.

De heer Ties Neeleman nam afscheid van de Kerkenraad van de Johanneskerk, na zon 25 jaar lid te zijn geweest. Hij heeft diverse functies vervuld in de Kerkenraad, waaronder die van penningmeester.

Daarnaast is hij de afgelopen 10 jaar bijna dagelijks in de kerk te vinden. Hij is vooral druk met het verhuren van ruimtes aan groepen die willen vergaderen. Maar ook het klaarmaken van de ruimtes en het verzorgen van koffie en thee voor de koren die komen oefenen, vormen een onderdeel van zijn vrijwilligerswerk. Hij doet de vele noodzakelijke klusjes in en om de kerk, als ook de wekelijkse boodschappen. Bovendien zit hij in de werkgroep voor de jaarlijkse rommelmarkt en fancy fair. Hiervoor haalt hij het hele jaar door spullen op bij de mensen thuis. Al deze taken blijft hij voorlopig nog wel doen.

Vrijwilligersspeld IJsselmonde
De vrijwilligersspeld bestaat sinds 1998 en is bedoeld om mensen die jarenlang als vrijwilliger actief zijn bij een organisatie/instelling of vereniging in IJsselmonde op een officiële manier te bedanken. De vrijwilligersspeld moet door het bestuur van de organisatie waar de vrijwilliger actief is schriftelijk worden aangevraagd bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde. De vrijwilliger moet minimaal 15 jaar actief zijn bij die organisatie/instelling of vereniging.