Gemeente Midden-Delfland

Veerpont âDe Kwakelâ verwacht de miljoenste passagier

De miljoenste passagier van het veerpont âDe Kwakelâ wordt zaterdag 21 augustus verwacht. Uiteraard is dit afhankelijk van het weer en het aantal personen dat zaterdag wil worden overgezet.

De gelukkige gebruiker van de pont mag een bos bloemen, een recreatiebon en een lunchbon van restaurant ât Jachthuis in ontvangst nemen uit handen van wethouder van der Kamp.
Wethouder van der Kamp zegt het volgende over het pontje: "Als ik op het pontje sta en van de Kwakelweg naar het Bommeer vaar is dat voor mij een geweldig moment van onthaasting en genieten van Midden-Delfland. Ik ben blij dat we dat nog vele jaren met de behulp van vele vrijwilligers in stand kunnen houden".

Van april tot oktober vaart veerpont âDe Kwakelâ (bij goed weer) tussen de Kwakelweg in Maasland en de Broekpolder Vlaardingen. De veerpont wordt beheerd door het Recreatieschap Midden-Delfland en wordt gevaren door vrijwilligers. De veerpont vormt een schakel tussen de prachtige polder- en natuurgebieden van Midden-Delfland en het mooie bosrijke gebied van Vlaardingen.

Â