Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 23-08-2010

Roosendaler (20) bedreigt moeder tijdens ruzie in ouderlijke woning

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmiddag rond 17.30 uur een 20-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens bedreiging van zijn moeder. Tijdens een ruzie in de ouderlijke woning in Roosendaal-West ging de man door het lint. Volgens zijn moeder spelen er al langer problemen in het gezin. De zoon verzette zich hevig tegen zijn aanhouding; hij is op het bureau in verzekering gesteld.

Politie arresteert Roosendaals stel dat op het dievenpad was

ROOSENDAAL: Een 26-jarige Roosendaler en zijn 25-jarige vriendin uit Roosendaal zijn zondagavond net na 23.00 uur aangehouden. Een getuige zag dat het tweetal een luchtautomaat bij een tankstation aan de Van Beethovenlaan open te breken. Gealarmeerde agenten konden even later de man en de vrouw, die al waren weggefietst, in de kraag vatten. De man had enkele tientallen munten van 50 eurocent in zijn zak en wat gereedschap. Het duo mocht mee naar het bureau.

Man uit Nieuw-Vossemeer werkt niet mee aan onderzoek drugsgebruik

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagmorgen kort voor 02.30 uur een 22-jarige man uit Nieuw-Vossemeer gearresteerd. Hij reed, met drie andere mannen, in zijn auto over de Meidoornlaan. Surveillerende agenten wilden de auto controleren, omdat de APK verlopen was. Bij de controle werden in de auto twee flessen GHB en een zakje met een onbekende stof aangetroffen. Omdat de agenten vermoedden dat de bestuurder onder invloed van drugs was, wilden ze een bloedproef laten doen. De man weigerde echter daaraan mee te werken. Hij kan diverse bekeuringen tegemoet zien.

Drie jongeren gewond bij verkeersongeval in Hoogerheide

HOOGERHEIDE: Bij een verkeerongeval op de Huijbergseweg zijn
zondagavond rond 21.00 uur drie jongeren gewond geraakt. Het betreft de bestuurder (een 18-jarige man uit Hoogerheide) van een auto en twee inzittenden (een 17-jarige jongen uit Hoogerheide en een 15-jarige meisje uit Ossendrecht). Het drietal is naar het Lievensberg gebracht; hun letsel is onbekend. De bestuurder verloor de macht over het stuur, raakte een aantal bomen en kwam met zijn auto op de kop op het fietspad terecht. Bij het ongeval was ook een tweede auto, bestuurd door een 19-jarige Bergernaar, betrokken. De politie onderzoekt of de twee bestuurders een wedstrijdje hebben gehouden, waarbij de auto met de drie gewonden 'gesneden' zou kunnen zijn. De bestuurders kennen elkaar.

Identiteit slachtoffers dodelijke aanrijding bekend (2)

STANDDAARBUITEN - De identiteit van de slachtoffers die gisterochtend bij een verkeersongeval om het leven kwamen is bekend. Het gaat om twee broers van 27 en 29 jaar uit Dordrecht. Het ongeval vond gisteren (22/08) rond 05.30 uur plaats op de Rijksweg de A17 ter hoogte van Standdaarbuiten.

Het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer ontving tegen 05.30 uur de melding van een ernstig verkeersongeval. Direct spoedden zich diverse politie-eenheden en ambulancevoertuigen ter plaatse. Een traumaheli kreeg eveneens de opdracht. Agenten troffen op het wegdek van de A17 beide slachtoffers aan. Ondanks de toegepaste eerste hulp overleden zij ter plaatse. In de directe nabijheid stond een
personenauto met daarbij drie personen. Zij meldden betrokken te zijn bij het verkeersongeval. De politie heeft deze mensen, een gezin uit provincie Zeeland, opgevangen en overgebracht naar het bureau. Verkeersongevallenspecialisten zijn ter plaatse gestart met een uitgebreid sporenonderzoek.

Op de vluchtstrook trof de politie een auto aan met onder andere een lekke band. Onderzoek wees uit dat deze auto toebehoorde aan één van de twee slachtoffers. Het voertuig is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. Ongeveer anderhalve kilometer voor de locatie waar de
aanrijding plaats vond, trof de politie diverse spullen waaronder een mes aan. Omdat het niet duidelijk was of deze spullen toebehoorden aan één van de slachtoffers, werden de goederen in het onderzoek
meegenomen. Vast is komen te staan dat de spullen eigendom zijn van één van de twee slachtoffers. (Auteur: Desiree Brabers)

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 23-08-2010 14:49 | © Regio Midden en West Brabant |