Politie Brabant Zuid-Oost

Politie pakt verdachte op na aantreffen gestolen goed in auto

Veldhoven , 23-08-2010 o De politie heeft maandagochtend rond 5.20 uur een 26-jarige man uit Bodegraven aangehouden op de Dorpsstraat.

Een alerte getuige zag twee mannen zich verdacht gedragen bij een auto en belde de politie. Bij het zien van de agenten, zijn de mannen er van door gegaan. Na een korte achtervolging kon één van de twee mannen worden aangehouden. In de auto werd een televisie aangetroffen. Na onderzoek bleek deze van diefstal afkomstig te zijn en eerder die nacht uit een woning aan de Broederhof te zijn meegenomen. De auto is in beslag genomen. De man is meegenomen naar het politiebureau, waar hij inmiddels in verzekering is gesteld voor verder onderzoek. De tweede man is niet meer aangetroffen.

Oproep

De politie vraagt mensen zich te melden als zij goederen vermissen en (nog) geen aangifte hebben gedaan. Ook als u iets verdachts heeft gezien of gehoord maandagochtend vroeg in de Dorpsstraat, kunt u met tips bellen naar de recherche via 0900-8844. Wilt u anoniem een melding doen, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.