Gemeente Tilburg

5 augustus 2010

Werkzaamheden Oude Rielsebaan

Werkzaamheden starten 23 augustus 2010
Het asfalt en de bermen van de Oude Rielsebaan worden verbeterd. De werkzaamheden starten 23 augustus en vinden plaats in opdracht van de gemeente Tilburg.

Inhoud werkzaamheden
Het asfalt wordt verwijderd en een nieuwe laag asfalt wordt aangebracht. De bermen worden versterkt.

Planning werkzaamheden
Het verwijderen van het asfalt gebeurt op 23 augustus en de nieuwe asfaltlagen worden tussen 24 en 27 augustus aangebracht. Op 24 en 25 augustus gaat het om het gedeelte tussen de Bredaseweg en de Daniel de Brouwerstraat. Op 26 en 27 augustus wordt het stuk vanaf de Daniel de Brouwerstraat tot aan de Gilzerbaan aangepakt. Het asfalteren vindt plaats mits de weersomstandigheden het toelaten.
Tussen 30 augustus en 3 september worden de bermen verstevigd en de belijning aangebracht.

Mogelijke overlast
Mogelijk ondervindt u tijdens de werkzaamheden enige hinder zoals geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines of een beperkte bereikbaarheid in de uitvoeringsperiode. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u op werkdagen contact opnemen met Rob van Nuenen, projectleider van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 542 86 68 of via email rob.van.nuenen@tilburg.nl.
Tijdens de uitvoering kunt u ook contact opnemen met Marc Hagenaars, toezichthouder van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 290 21 150.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl