Gemeente de Waard


Campagne `De scholen zijn weer begonnen' start op 23 augustus in Groot-Ammers

Na de zomervakantie vallen er 15% meer verkeersslachtoffers onder jonge kinderen dan door het jaar heen. Dat komt omdat weggebruikers na een rustige periode in het verkeer weer flink aan elkaar moeten wennen. Om alle verkeersdeelnemers bewust te maken van deze risico's, organiseert de RPV Alblasserwaard-Vijfheerenlanden ook dit jaar weer de verkeersveiligheidscampagne `De scholen zijn weer begonnen'.

De campagne start in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden met een ludieke en educatieve actie op het Fortuynplein in Groot-Ammers. De actie wordt georganiseerd in samenwerking met werkorganisatie De Waard namens Liesveld, politie, brandweer, ambulancedienst, EHBO, Veilig Verkeer Nederland en vele anderen.

* Datum: 23 augustus 2010

* Tijd: 19:00 uur tot plm. 20:00 uur

* Locatie: Fortuynplein te Groot-Ammers

De organisator verwacht ongeveer 500 kinderen. Ook u bent van harte welkom, maar kom bij voorkeur lopend of met de fiets! Zo voorkomen we parkeerproblemen en onveilige situaties.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Riet van Schooneveld-Van den Berg van Veilig Verkeer Nederland, telefoon 0184-682135 of 06-54277230.