Politie Zeeland


---

Slachtoffer verkeersongeval overleden
De 57-jarige motorrijder uit de gemeente Muiden, die zondag 8 augustus op de Tractaatweg in Axel werd aangereden door een 74-jarige automobilist uit Terneuzen, is aan de gevolgen van de aanrijding op 20 augustus overleden.
---

Hieronder het persbericht van de aanrijding aan dat door de afdeling communicatie op zondag 8 augustus werd verstuurd.
1445-2010 Motorrijder aangereden voor stoplicht, Axel
Zondagmiddag omstreeks 14.45 uur is een motorrijder door een auto aangereden op de Tractaatweg in Axel.
De 57-jarige motorrijder uit de gemeente Muiden stond te wachten voor een rood stoplicht op de Tractaatweg. Een 74-jarige automoblist uit Terneuzen zag dit te laat en botste achter op de motor. De motorrijder is met onbekende verwondingen door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
---

1525-2010 Rijden onder invloed, Vlissingen
In de Kasteelstraat in Vlissingen werd maandag om 01.30 uur een 34-jarige Vlissingse automobilist betrapt op rijden onder invloed.
Een blaastest wees uit dat de man ongeveer 3 1/5x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Hij was tevens niet in het bezit van een geldig rijbewijs en zijn voertuig was onverzekerd. De Vlissinger werd bekeurd voor rijden zonder rijbewijs en rijden zonder geldige verzekering.

1526-2010 Diefstal in horecabedrijf, Goes
Zondag tussen 17.30 en 19.00 uur werd in een horecabedrijf op het Da Vinciplein in Goes een tas gestolen.
In de tas zaten een portemonnee met persoonlijke papieren, een gsm, een Mp4-speler en een horloge. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.

1527-2010 Woninginbraken in Sint Annaland
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in twee woningen in de Schoolstraat in Sint Annaland.
Bij beide woningen werd een deur geforceerd waarna de benedenverdieping werd doorzocht. Ook werd uit allebei de woningen een bedrag van enkele honderden euro's gestolen.

1528-2010 Inbraak in horecabedrijf in Terneuzen
Tussen zaterdag 01.30 en 02.00 uur werd ingebroken in een horecabedrijf in de Churchilllaan in Terneuzen.
Er werden twee kluizen met inhoud weggenomen, waarvan één kluis in de nabijheid van de horecagelegenheid is teruggevonden. Ook het geld uit de kassalade werd meegenomen. Er werd een aanzienlijk, op dit moment nog onbekend, geldbedrag gestolen. De Zeeuwse politie heeft de zaak in onderzoek.