Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Martijn Janmaat benoemd als CEO van Exact

Delft, 23 augustus 2010 - Tijdens dde vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Exact Holding N.V. ('Exact') is Martijn J.C. Janmaat (1954), overeenkomstig de voordracht van de Raad van Commissarissen, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur en CEO. De heer Janmaat volgt hiermee Raj Patel op die per 31 juli 2010 zijn functie heeft neergelegd.

'Sinds de aankondiging van mijn nominatie als kandidaat-CEO begin juli, heeft een constructieve en intensieve overdracht plaatsgevonden tussen Raj Patel en mij. Gedurende deze weken heb ik een goed beeld gekregen van Exact als bedrijf, de cultuur en de zeer gemotiveerde mensen die er werkzaam zijn. Mijn beslissing om me in eerste instantie voor een periode van een jaar kandidaat te stellen als CEO is hiermee alleen maar bevestigd. Exact is een solide bedrijf en ik zie er naar uit om met het team mee te werken aan de volgende fase, waarbij focus zal zijn op verdere versterking van onze klantenbinding, organische groei en technologische innovatie', aldus Martijn Janmaat.

Rolf Deves, voorzitter van de Raad van Commissarissen, zegt: 'We zijn blij dat de aandeelhouders hebben ingestemd met de benoeming van Martijn als lid van de Raad van Bestuur en CEO. We zijn ervan overtuigd dat Martijn de juiste persoon is om Exact te leiden en wensen hem veel succes in deze nieuwe en uitdagende functie.'

Een uitgebreid profiel van de heer Janmaat is te vinden op de website van Exact (www.exact.com).

---------------------------

Exact. And it all comes together.

Wij begonnen in 1984 ondernemers te ondersteunen met informatie technologie. Wij zijn gegroeid van een studentenbedrijf tot een wereldwijde leverancier van oplossingen en onze ondernemende wortels herinneren ons er voortdurend aan dat wij er zijn om waarde toe te voegen voor onze klanten. Met ongeveer 2.200 medewerkers in 40 landen, ondersteunen wij meer dan 100.000 lokale en internationale ondernemingen in meer dan 125 landen en bieden wij onze zakelijke software oplossingen aan in meer dan 40 talen. Wij zijn sinds juni 1999 genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam en in 2009 bedroeg onze omzet ¤ 232,,5 miljoen.

Het ondersteunen van ondernemers is de kern van wat wij doen. Wij begrijpen hun manier van denken, hoe zij samenwerken binnen het bedrijfsleven en de structuur die zij nodig hebben om resultaten te bereiken. Met deze kennis bieden wij software oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Dit geeft onze klanten de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor hun klanten en uiteindelijk henzelf te creëren.

Voor meer informatie over Exact ga naar www.exact.com.