Gemeente Achtkarspelen


Onderzoek openbaar busvervoer Fryslân

Het openbaar busvervoer in de provincie Fryslân wordt verzorgd door Connexxion en Q-Buzz. Zij rijden niet alleen met grote bussen op vaste buslijnen, maar bieden soms ook vervoer waarvoor u eerst moet reserveren (zoals de Opstapper/belbus). De provincie wil graag weten wat u van de bereikbaarheid met het openbaar busvervoer vindt en wat er volgens u beter kan. Daarom laten wij dit door MuConsult onderzoeken.

Reist u wel eens met de bus? En wilt u uw mening geven over het openbaar vervoer aanbod? Dat kan. Wij zoeken mensen die het afgelopen jaar met de bus of de Opstapper hebben gereisd, vooral in gebieden buiten de steden. Ook als u er over hebt gedacht met de bus te gaan, maar het daar nog niet van is gekomen, horen wij graag uw mening. U kunt meedoen aan het onderzoek door een enquête in te vullen op internet. Ga voor de enquête naar: www.busonderzoekfryslan.nl

Heeft u geen internet maar wilt u toch graag meedoen? Dan kunt u bellen met (033) 24 55 612. Uw gegevens worden dan genoteerd voor een bezoek aan huis van een enquêteur. Het telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00. Het onderzoek loopt tot uiterlijk 26 september.