Ingezonden persbericht


Persbericht

Straks in septembernummer, nu al online
Playboy presenteert alsnog: Dewi!

Hoofddorp, 24 augustus 2010 - Playboy brengt vol trots alsnog de fotoshoot van zangeres Dewi Pechler. Publicatie ging eerder dit jaar niet door omdat het materiaal vroegtijdig was uitgelekt na diefstal uit de computer van de zangeres. Playboy en Dewi hebben nu besloten toch over te gaan tot publicatie in het magazine en online.

"Het is treurig te constateren dat het politieonderzoek geen dader heeft opgeleverd en hiermee een uniek nieuw online concept - waarbij een naakte BN'er door het kopen van pixels onthuld zou worden - in rook opging," zegt hoofdredacteur Jan Heemskerk. "Maar eigenlijk waren we het er met z'n allen vrij snel over eens dat we Nederland deze prachtige shoot niet wilden onthouden. In komend nummer en online presenteren wij dan ook vol trots de foto's."

Op haar verjaardag
Zangeres Dewi Pechler: "Ik ben erg blij dat Playboy toch heeft besloten mijn shoot te publiceren. En dat ook nog eens op de dag dat ik jarig ben!"

Nu al online te zien
Om de lancering van de volledig vernieuwde website www.playboy.nl te vieren is vanaf vandaag daar al het eerste exclusieve materiaal van Dewi - foto's én video's - gratis en eenvoudig in HD te bewonderen. Op de verjaardag van de zangeres, 9 september, zal zowel het nieuwste nummer van Playboy als Dewi's nieuwe single 'Sour' geheel in stijl worden gepresenteerd in Club Panama in Amsterdam. Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 9 events, 180 websites, 21 mobiele sites en 13 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: sanoma-uitgevers.nl

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (