Persbericht

Dit persbericht is ingetrokken


Noot voor redacties

Redbee behaalt ISO9001:2008-certificaat

Amsterdam, 24 augustus 2010 - Redbee/Fortytwo heeft het ISO9001:2008-certificaat behaald. Het bedrijf treedt daarmee toe tot een selecte groep van Nederlandse Internet Service Providers die zich conformeren aan de internationaal gedragen ISO-normen. Het certificaat is uitgereikt door Lloyd's Register Quality Assurance Limited (LRQA).

ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Om de certificering te kunnen behalen, worden de interne en externe processen van een organisatie getoetst: er wordt onder meer gekeken of deze processen de kwaliteit en klanttevredenheid waarborgen en het streven naar continue verbetering mogelijk maken.

Sven Brouwer, kwaliteitsmanager binnen Redbee/Fortytwo: "Het is een bewuste keuze geweest om onze diensten volgens de ISO-normen aan te bieden. We zijn een dienstverlenende organisatie die kwaliteit en klanttevredenheid als hoogste prioriteit ziet. Door te kiezen voor een ISO-certificering hebben we de mogelijkheid professioneel verder te bouwen aan de klantgerichtheid en zijn we in staat om de kwaliteit van onze diensten nog verder te verbeteren."

De ISO-certificering is uitgegeven voor een periode van drie jaar. Lloyds's Register Quality Assurance zal een jaarlijkse controle uitvoeren op de naleving van de ISO-normen.