Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB's eDiscovery & Production System geselecteerd voor KMWorld's Trend Setting Product List 2010

IT en juridische afdelingen beheren met geautomatiseerde hulpmiddelen de kostbaarste en juridisch gezien meest gevoelige zaken efficiënt 'in huis'

Amsterdam, 24 augustus 2010 ­ ZyLAB's eDiscovery & Production System wordt in KMWorld Magazine's 'Trend Setter' list voor 2010 vermeld. ZyLAB is een vooraanstaand ontwikkelaar van eDiscovery en Information Management oplossingen. Het complete e-discovery software platform is uitermate geschikt voor advocatenkantoren, organisaties en juridische dienstverleners. Het ondersteunt de belangrijkste aspecten van e-discovery; van het beheren van informatie tot en met het publiceren van gegevens in documentmanagement- of litigation-management software (voorbereiding op gerechtelijke procedures). Het ZyLAB eDiscovery & Production System biedt de hoogste kwaliteit archivering en de mogelijkheden van zoeken en vinden. Bovendien zorgt het ervoor dat gebruikers een verdedigbaar en vastgesteld proces voor e-discovery en e-disclosure volgen.

"Dit jaar zijn meer dan 600 producten door onze jury beoordeeld", zegt Hugh McKellar, Hoofdredacteur van KMWorld. "Deze jury bestaat uit redactionele collega's, analisten, system integrators, leveranciers, verkopers, line-of-business managers en gebruikers. In ons julinummer schreven we al dat in deze tijd van striktere regelgevingen en strakkere procedures, e-discovery een integraal onderdeel is van de hedendaagse onderneming . ZyLAB's oplossing toont duidelijk aanwijsbare technologische doorbraken waarmee het ook in deze tijd aan de eisen van de klanten voldoet", aldus McKellar. ZyLAB biedt daarmee een van de weinige oplossingen die volledig voldoet aan alle acht kernelementen van het Electronic Discovery Reference Model (EDRM); de erkende standaard voor e-discovery oplossingen. Voor de presentatiefase van het EDRM integreert ZyLAB met de 'best-of-breed' presentatieproducten.

"Dat een onafhankelijke jury onze e-discovery technologie 'trend setting' noemt, in combinatie met de hoogst mogelijke beoordeling van toonaangevende analisten, spreekt boekdelen over onze organisatie en ons technologisch leiderschap", reageert Johannes C. Scholtes, Chief Strategy Officer bij ZyLAB."Daarbij worden we gesteund door een groot en divers klantenbestand. De meeste bedrijven zijn nog maar net in deze markt begonnen, maar ZyLAB werkt al een kwart eeuw samen met juridische professionals en professionals op het gebied van auditing, veiligheids- en inlichtingendiensten. Daardoor is een van de beste producten ontwikkeld voor het onderzoek en het beheer van grote sets gearchiveerde gegevens. We zijn vereerd door deze erkenning door KMWorld."

Het ZyLAB eDiscovery & Production System is gebouwd rond een non-proprietary XML data repository. Meer dan 700 bestandsformaten en verschillende bronbestanden worden daarin opgenomen, waaronder e-mail servers, Microsoft SharePoint en databases, evenals ECM-, CRM- en ERP-systemen. Het ZyLAB-systeem automatiseert de belangrijke juridische stappen van het vastleggen, behouden en verzamelen van werk informatie. De robuuste verwerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat klanten hun kosten met betrekking tot juridische toetsing enorm kunnen verminderen, door het systematisch verwijderen van irrelevante en dubbele informatie uit de te evalueren gegevens. Daarnaast maakt het ZyLAB-systeem het voor de externe juristen eenvoudig om veilig in te loggen en de relevante informatie te beoordelen. Klanten kunnen zaken snel analyseren en documenten beoordelen. Het is ook mogelijk een deel van het onderzoekswerk automatisch 'in huis' te doen, zodat controle wordt behouden en kosten worden geminimaliseerd.

Over ZyLAB
ZyLAB - opgericht in 1983 - is toonaangevende leverancier van information access oplossingen die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 400 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen. Met ruim 9.000 installaties wereldwijd en meer dan 1.7 miljoen verkochte licenties beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security, the White House en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie: www.zylab.com

About KMWorld

KMWorld (www.kmworld.com) is the leading information provider serving the Knowledge Management systems market and covers the latest in Content, Document and Knowledge Management, informing more than 50,000 subscribers about the components and processes - and subsequent success stories -that together offer solutions for improving business performance. KMWorld is a publishing unit of Information Today, Inc. (www.infotoday.com)