FIAA GmbH hoofdstuk kondigt eerste hoofdstuk aan van online spel De Bijbel online

Het eerste op de Bijbel gebaseerde browserspel zal kunnen worden bezocht op www.thebible - onlinegame.com. De Beta begint op 6 september!

Siegburg, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20100824 --

De Helden is het eerste hoofdstuk uit een reeks van volgende hoofdstukken. Dit is gebaseerd op het eerste Boek van de Bijbel, de Genesis. De spelers nemen de rol van Abraham en zijn nakomelingen aan en hebben zo de mogelijkheid de gebeurtenissen uit deze periode opnieuw te beleven en uit te voeren.

De Bijbel online: Hoofdstuk 1 - De Helden is een massief online strategiespel voor meerdere spelers. Als aanvoerders van hun stam kunnen de spelers dorpen bouwen en hulpbronnen en een budget beheren. Zij moeten besluiten tussen de diplomatie en oorlogvoering. De spelers blijven echter niet op dezelfde plek. Zij gaan op zoek naar het Beloofde Land. Terwijl zij de stam van Abram van Oer naar Haran en uiteindelijk naar Kanaan voeren, zullen zij samen met hun helden voor veel uitdagingen komen te staan alvorens hun bestemming bereikt wordt.

Het spel biedt ook rolspelelementen. Het systeem van het geboorterecht presenteert Abrahams nakomelingen Isaak en Jakob. Door middel van andere zoektochten kunnen lezers minder bekende verhalen uit de Genesis leren kennen.

De heer Alan Kim, president van FIAA GmbH zegt: "De Bijbel online is ontwikkeld voor spelers van alle leeftijden om dichter bij de Bijbel te komen, door middel van een spel dat met veel plezier gespeeld wordt. De Beta is op 6 september gepland. Wij zijn van plan tegen het einde van dit jaar het spel in de meeste Europese talen uit te voeren. Ook zullen wij meer hoofdstukken ontwerpen om alle verhalen van de Bijbel te dekken."

De belangrijkste kenmerken van de Bijbel online zijn: Hoofdstuk 1 - "De Helden"

  • Browserspel( MMORTS + RPG ) - hiervoor is geen installatie nodig
  • Milieu en zoektochten volgens de verhalen van de Genesis
  • Geïntegreerd chatsysteem
  • Geboorterechtsysteem: Abraham -> Isaac -> Jacob
  • De grafieken zijn gemaakt volgens het historische onderzoek naar de periode van Abraham
  • Compatibel met alle huidige browsers

Over FIAA GmbH

FIAA GbmH is uitgever van online spelen en heeft haar kantoor in Duitsland. FIAA is gericht op het verlenen van licenties en publiceren van online spelen wereldwijd en vooral in Europa. De holding AlanBridge Co. Ltd. bevindt zich in Zuid-Korea en ontwikkelt en verleent licenties voor online spelen.

Website: http://fiaa.eu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
FIAA GmbH
Daniel Park
+49 (0) 2241 955 9185-2

pr@fiaa.eu