Directe Democraten steunen nieuw kabinet van CDA en VVD


Verrassende unieke politieke manoeuvre

DEN HAAG, 20100824 -- De Politieke Vereniging Directe Democraten wil dat een nieuw kabinet van CDA en VVD snel kan gaan regeren. Zij wil de leden van CDA en VVD en van andere partijen verenigen en in een congres bijeenbrengen om richting te geven aan het nieuwe kabinet met een focus op duurzame economische ontwikkeling.

De Politieke Vereniging Directe Democraten werd in de herfst van 2002 opgericht, maar nam niet deel aan de verkiezingen.

Zij is gericht op een duurzame economische ontwikkeling en stimuleert de consument tot verantwoord handelen bij het kopen van produkten en diensten en bij sparen en beleggen.

Omdat bij de formatie van een nieuw kabinet van CDA en VVD met gedoogsteun van PVV blijkt dat getwijfeld wordt aan de juiste koers van het nieuwe kabinet, is actie nodig en een debat waarmee de twijfel kan verdwijnen.

Tegenover een nog te houden CDA-congres is een congres van Directe Democraten nodig, waarin het nieuwe kabinet wordt aangespoord te kiezen voor duurzaamheid als speerpunt van het beleid.

Ook bij de PVV achterban is voldoende steun te verwachten voor een kabinetsbeleid met duurzaamheid als speerpunt.

De PVV heeft echter nog niet een democratische vereniging waarin leden zich kunnen uitspreken.

Lid worden kan door 1 euro over te maken op bankrekening 42.90.95.910 t.n.v. Politieke Vereniging Directe Democraten onder vermelding van ' lidmaatschap 2010 '.

Op het congres zal aandacht besteed worden aan de petitie 30 miljard euro ( www.30miljard.nl ).

Zie de website www.directedemocraten.nl.