Dagelijks aanbiedingen op Superlow.nl


BERLICUM, 20100824 -- Superlow.nl is een nieuwe webshop, gerealiseerd door XIB uit Berlicum. Op deze webshop worden steeds wisselende aanbiedingen geplaatst. De verkoopprijzen voor deze aanbiedingen zijn superlaag, wat mogelijk is omdat Superlow deze producten rechtstreeks vanaf de fabrikant aan kan bieden.

Scherpe aanbiedingen
Iedere dag is er de Actie van de dag. Deze dagelijkse speciale aanbieding en alle andere aanbiedingen gelden tot de termijn verstreken is of de voorraad op is, dus wees er snel bij! Op de teller is te zien hoe lang de actie nog loopt.

Kwaliteit en service
De kwaliteit van de producten is een belangrijk speerpunt voor Superlow.nl. Het spreekt dus voor zich dat de superlage prijs niet ten koste gaat van de kwaliteit of service. Op ieder product dat in de webshop verschijnt gelden de normale garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant. De transacties die op Superlow.nl worden verricht verlopen veilig dankzij het betrouwbare betaalsysteem van XIB Payments. De betaling is bij Superlow.nl dus gegarandeerd veilig.





Ingezonden persbericht