Ingezonden persbericht


Dinsdag 24 augustus wordt er een fotoshoot gehouden dat gebruikt zal worden voor de concertserie 'Weens Operette Gala'.

Deze fotoshoot is van 18.00- 19.00 uur in zalencentrum Parkstaete, Parkstraat 3 te Velp. Hierbij zijn aanwezig: Marco Bakker(bariton), Selma Harkink(sopraan) en een 20-tal leden van het Gelders Opera- en Operette Gezelschap. Deze foto's zullen gebruikt worden voor de publiciteit die nodig is voor deze concerten. De foto's worden gemaakt door de bekende (inter)nationale fotograaf Govert de Roos. Verder zullen de concerten muzikaal begeleid worden door het bekende orkest l' Orchestra Particolare o.l.v. de bekende dirigent Jan Stulen. Beiden zijn bekend van het bekende televisieprogramma Una Voce Particolare.

Het GOOG gaat van 22 september tot en met 23 oktober een concerttournee maken langs 20 grote theaters- en concertzalen door heel Nederland. Het laatste concert van het Weens Operette Gala is in Theater Carré te Amsterdam. Hier zullen dan ook televisieopnames worden gemaakt. Het GOOG zal elke keer met de helft van het koor meewerken aan de diverse concerten. Zie verder: www.weensoperettegala.nl

Wij denken dat dit voor de regio de nodige nieuwswaarde heeft, het is toch uitzonderlijk dat een gezelschap uit Arnhem hieraan mee kan werken. Marco heeft dan ook te kennen gegeven dat hij alleen met het GOOG wil samenwerken tijdens deze tournee.

Graag vernemen wij van u of u bij de fotoshoot aanwezig wilt zijn of nog meer informatie wenst.




Ingezonden persbericht