Nederlandse Tafeltennisbond


Oranje SB-selectie in Slovenië voor WK-voorbereiding 24-8-2010

De Nederlandse SB-selectie is druk met de voorbereiding op de WK individueel en landenteams (25 oktober - 3 november in het Zuid-Koreaanse Gwangju). Na een intensieve stage op Papendal is het team bestaande uit Daniëlle de Jong, Jolanda Paardekam, Wendy Schrijver, Kelly van Zon (dames), Tonnie Heijnen, Gerben Last en Ronald Vijverberg (heren) nu in Slovenië voor een nieuwe trainingsstage.

Gerben Last is met de Oranje SB-selectie in Slovenië voor een WK-trainingsstage. (FOTO: © Mathilde Dusol / NTTB)

Naast de WK-selectie zijn ook de sparringpartners Bas Hergelink, Bart van der Zanden, Hans Speek en Anthira van Wensveen mee. Ook meegereisd zijn de Oranjebondscoaches Johan Lieftink en Lumen Dekker.

International Gerben Last vertelt over het eerste gedeelte van de stage: ,,Een aantal andere landen zoals Engeland, Noorwegen en Turkije bereiden zich ook voor in Slovenie. Dit biedt natuurlijk prima mogelijkheden om goed te kunnen trainen met elkaar. Verder is er nog een Sloveens international aanwezig en een speler uit de hoogste divisie van Slovenie. Iedereen kan dus op zijn of haar niveau prima trainen. We trainen twee keer op een dag met daarin oefeningen van zowel de Nederlandse staf en de Engelse staf."

NTTB/HH