Ingezonden persbericht


'One-touch-Eco printing' met elegante multifunctionals voor professionals en studenten
* Samsung SCX-3200 en SCX-3205W zijn stijlvolle zwart-wit multifunctionals
* Printen, kopiëren en scannen met één druk op de knop
* One-touch-Eco printing goed voor milieu en portemonnee

Delft , 24 augustus 2010 - Voor professionals en studenten die gemakkelijk, milieubewust en kostenefficiënt willen afdrukken, kopiëren én scannen, introduceert Samsung twee multifunctionals. Met de SCX-3200 en de draadloze SCX-3205W kunnen gebruikers met één druk op de knop een print, kopie of scan maken. De stijlvol en compact vormgegeven multifunctionals doen dat zo milieubewust mogelijk. Met Samsung's AnyWeb Print software en speciale buttons zoals de Soft Power-knop en de Eco Copy-knop kunnen gebruikers ecovriendelijk printen en daarmee direct geld besparen.

One-touch voor een wereld aan prestaties

Gebruikers willen een praktische printer op hun bureau die eenvoudig te bedienen is. Daarom heeft Samsung in de nieuwe multifunctionals handige functies ingebouwd die met één druk op de knop werken. De Samsung Print Screen-knop laat gebruikers direct precies afdrukken wat zij op het scherm van hun PC zien. Voor integratie in de draadloze werkomgeving biedt het draadloze model, de SCX-3205W, Samsung's handige één-knops Wi-Fi functie, die snel en gemakkelijk een draadloze verbinding tot stand brengt. Certificering door Wi-Fi Protected Setup(TM) garandeert dat de draadloze verbinding veilig is. De apparaten ondersteunen ook Samsung's AnyWeb Print software. Hiermee kunnen gebruikers specifieke content op webpagina's selecteren, naar een nieuwe, lege pagina op het PC-scherm slepen en die vervolgens opslaan of afdrukken. Met AnyWeb Print kunnen gebruikers die informatie afdrukken die ze echt nodig hebben, in plaats van complete webpagina's. Zo verspillen zij geen tijd en supplies, zo als papier en toner.

Stijlvol zonder compromissen

Zoals alle Samsung producten zijn ook de SCX-3200 en 3205W stijlvol en functioneel. De geavanceerde functies van de multifunctional zijn naadloos geïntegreerd in het gestroomlijnde ontwerp in chique glanzend zwart met een crèmegrijze finish. Met een formaat van 406 x 375 x 231 mm is de SCX-3200 ideaal voor de kleinste werkplek; zowel thuis als op kantoor is er altijd ruimte voor.

Milieuvriendelijk

De SCX-3200 heeft eigenschappen die gunstig zijn voor het milieu én de portemonnee. Door de handige Soft Power-knop op het bedieningspaneel zullen consumenten eerder hun multifunctional uitzetten als deze niet wordt gebruikt, in plaats van hem in de slaapstand te laten staan. Hiermee wordt onnodig energieverbruik voorkomen en geld bespaard. Met één druk op de Eco Copy-knop kunnen twee pagina's van een document op één vel papier worden geplaatst. Zo vermindert de gebruiker het energieverbruik en bespaart hij papier en toner bij het afdrukken. Een ander milieuvoordeel is dat voor de nieuwe apparaten minder verpakkingsmateriaal wordt gebruikt.

"Consumenten verlangen steeds vaker een krachtige combinatie van functionaliteit en design", aldus Mildo Meijer, Marketing Director ITD van Samsung Electronics Benelux. "Met de SCX-3200 zetten wij de Samsung traditie voort om printers te leveren die voordelig, stijlvol en milieubewust zijn."

De SCX-3200 is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van ¤ 142,- incl. BTW. Het draadloze model SCX-3205W is verkrijgbaar vanaf ¤ 199,- incl. BTW.

SCX-3200/3205W specificaties:


* Snelheid 18 pagina's per minuut (A4)


* Geheugen 8 MB


* Emulatie SPL


* Interface USB 2.0


* Papierinvoer 250 vel CST


* Papieruitvoer 50 vel


* Dubbelzijdig Handmatig


* Grootte (b x d x h) 406 x 375 x 231 mm


* Gewicht 9,65 kg


* LCD-display 2-regelig LCD-display


* Toner (startcartridge) 3000 (1000)

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld behaalde Samsung Electronics in 2009 een totale omzet van US$ 116,8 miljard. Bij het bedrijf werken circa 188.000 mensen op 185 vestigingen in 65 landen in acht onafhankelijk opererende business units: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor en LCD. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.



Ingezonden persbericht