Ingezonden persbericht


CONCEPTRONIC LANCEERT NIEUWE EN EXCLUSIEVE LIJN HARDDISKBOXEN

Deze nieuwe boxen vallen op door de metalen achterkant, het unieke ontwerp en de elegante kleuren zoals parelmoer en mokka

Het design, de verzorgde afwerking en de bijpassende leren etui maken van deze exclusieve harddiskboxen echte must-haves Amersfoort, Nederland, 24 augustus 2010. Conceptronic - specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten en klein zakelijke markt - presenteert een nieuwe lijn boxen voor harde schijven van 2,5'' met een exclusief design en metalen achterkant. De nieuwe accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en beschikken over USB 2.0-technologie die gegevensoverdracht met een snelheid tot 480 Mbps mogelijk maakt.

PM van Til, Product Marketing Manager, legt uit: 'De vraag naar dataopslagmogelijkheden wordt steeds groter, daarom proberen wij bij Conceptronic onze collectie harde schijven en harddiskboxen continu te vernieuwen. Wij willen moderne, stijlvolle modellen ontwikkelen die over vernieuwende technologieën beschikken en waarvan de prestatiemogelijkheden variëren. Op die manier kunnen we onze klanten aantrekkelijke producten aanbieden die perfect aansluiten bij hun levenswijze.' De nieuwe harddiskboxen van Conceptronic zijn beschikbaar in vier kleuren: zwart (CHD2DUB), wit (CHD2DUW), parelmoer (CHD2DUPW) en mokka (CHD2DUMO). Deze opslagproducten zijn ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Ze zijn moeiteloos te monteren, hebben een compacte, ultraplatte vorm en worden verkocht met een leren etui zodat het mogelijk wordt de boxen overal op een stijlvolle manier mee naartoe te nemen.


* Uniek en elegant ontwerp.

* Gemakkelijk monteerbaar.

* Compatibel met SATA harde schijven van 2,5'.
* Gegevensoverdracht met een snelheid van USB 2.0 (480 Mbps)
* Leren etui meegeleverd.

* Verkrijgbaar in zwart, wit, parelmoer en mokka.

Prijs en beschikbaarheid: beschikbaar begin september voor 24,90 euro incl. BTW Neem voor meer informatie, beeldmateriaal of testproducten contact op met onderstaande perscontacten.