Politie Zeeland


---

1532-2010 Inbraak in horecabedrijf, Scharendijke
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een horecabedrijf in de Dorpsstraat in Scharendijke.
Men kwam binnen door het vernielen van een ruit. In de zaak werden de kassa en enkele gokkasten opengebroken en de inhoud werd weggenomen. Ook werd een kluis met daarin papieren en een onbekend geldbedrag gestolen.

1533-2010 Aanrijding in Middelburg
Op Het Groene Woud bij de Schroebrug in Middelburg vond dinsdag rond 11.30 uur een aanrijding plaats.
Een 16-jarige bromfietser uit Middelburg verklaarde dat hij op zijn bromfiets over fietspad, komende uit de richting van de Schroebrug, reed. Nadat hij over de Schroebrug gereden was wilde hij verder rijden in de richting van Poelendaelesingel. Bij de oversteekplaats stond op het fietspad een vrouw stil met haar fiets. Op het moment dat de jongen wilde passeren, ging de vrouw zonder te kijken opeens naar links. De bromfietser kon de vrouw niet meer ontwijken en er volgde een aanrijding. De jongen kwam ten val. In een kort gesprek wees de vrouw de bromfietser aan als schuldige van de aanrijding. Daarna fietse zij weg in de richting van het Vlissings Jaagpad.
De politie wil graag in contact komen met deze mevrouw. Zij wordt verzocht te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele getuigen worden verzocht te bellen naar dit nummer.

1534-2010 Bedrijfsongeval in Cadzand
Bij een bedrijf aan de Zuidzandseweg in Cadzand gebeurde dinsdagochtend een bedrijfsongeval.
Een 51-jarige man uit de gemeente Sluis werkte achter een persmachine om een lager te persen. Door onbekende reden vloog de lager uit het metaal en kwam in zijn oog. De man is met zwaar oogletsel naar een ziekenhuis in Brugge gebracht. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.





Politie Zeeland