Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 25 augustus 2010

Paul Verhoeff, directeur Elsevier Weekblad, vertrekt bij Reed Business

Paul Verhoeff heeft zijn vertrek aangekondigd bij Reed Business en verlaat per 1 oktober het mediabedrijf. Verhoeff, Managing Director in Amsterdam en verantwoordelijk voor onder andere Elsevier Weekblad, is ruim 15 jaar succesvol actief geweest binnen het bedrijf, waarvan de laatste 6 jaar als lid van de directie.

De taken van Paul Verhoeff worden grotendeels overgenomen door Marianne van Leeuwen, CEO van Reed Business.

Paul over zijn vertrek: "Ik heb een fantastische tijd gehad bij Reed Business, maar ga nu voor een uitdagende volgende stap in mijn loopbaan. Ik kijk met heel veel plezier terug op de samenwerking met mijn teams en de samenwerking met onze klanten. En het was een voorrecht om een uniek Nederlands merk als Elsevier ruim vier jaar te mogen managen."

Marianne van Leeuwen: "Ik vind het erg jammer dat Paul Reed Business gaat verlaten. Hij heeft onder meer ons grootste merk een aantal jaar op voortreffelijke wijze geleid. Paul heeft een enorme drive en werklust en een grote kennis van de markten waarop zijn teams actief zijn. Ik wens hem het allerbeste toe in zijn verdere carrière."

Noot voor de redactie (