Gemeente Bunnik


Wat verwacht u van onze dienstverlening?

De gemeente Bunnik laat onderzoeken wat uw verwachtingen zijn van de gemeentelijke dienstverlening. Lees hier meer.
U mag en kan het zeggen! Tussen eind augustus en eind september laat de gemeente Bunnik onderzoeken wat uw verwachtingen zijn van de gemeentelijke dienstverlening. Het doel van dit onderzoek is dat de gemeente u direct wil betrekken bij het verder verbeteren van haar dienstverlening.

Waarom?
Uw verwachtingen laat de gemeente meewegen in (toekomstige) keuzes op het gebied van de dienstverlening, zowel op de korte als op de wat langere termijn. Zodat u ook in de toekomst zo goed mogelijk wordt geholpen. Zo worden de resultaten bijvoorbeeld meegenomen in de plannen voor een gemeentelijk Klant Contact Centrum (KCC). Het is namelijk de bedoeling dat gemeenten (uiterlijk) in 2015 een KCC hebben ingericht waar burgers en bedrijven terecht kunnen met al hun vragen aan de overheid.

Wat?
Om de beste resultaten te krijgen, moet het onderzoek representatief zijn. Dat betekent dat het belangrijk is dat elke (dorps)kern, elke leeftijdsgroep en beide geslachten voldoende vertegenwoordigd zijn. U krijgt bijvoorbeeld vragen over wat u verwacht van de bereikbaarheid en openingstijden van de gemeente en wat uw wensen en behoeften zijn over de digitale afname van producten en diensten.

Hoe?
U wordt telefonisch benaderd. Uw naam en telefoonnummer komen uit de eigen gemeentelijke administratie. U bent natuurlijk niet verplicht mee te doen, maar de gemeente stelt het wel heel erg op prijs als u even tijd wilt vrijmaken om de vragen te beantwoorden. Deelname kost u maximaal 20 minuten.

Wie?
Het onderzoek gaat eind augustus van start en loopt tot eind september door. Als u wordt benaderd om aan dit onderzoek mee te doen, dan is dat door iemand namens het bureau Trendview/Duo Marketresearch.

En dan?
De uitkomsten van het onderzoek worden in oktober verwacht. Natuurlijk koppelt de gemeente die resultaten aan u terug. En dan krijgt u ook te horen wat de gemeente precies met de resultaten doet.

Kortom, u mag en kan het zeggen in september!