Exact kiest voor hosting van Rackspace

Hosting cruciale schakel in succes Exact Online

Amsterdam, 25 augustus 2010 - Exact, leverancier van zakelijke software-oplossingen, heeft Rackspace geselecteerd als hosting-partner. Door te kiezen voor Rackspace garandeert Exact de 15.000 klanten die gebruikmaken van het boekhoudprogramma Exact Online, continue beschikbaarheid en ondersteuning.

Bij de selectie van een hosting-partner heeft Exact niet alleen gekeken naar de beschikbaarheid die geboden kon worden. Ook dienstverlening en het kennisniveau van de medewerkers waren essentiële criteria. Uiteindelijk zijn alle klanten die Exact Online gebruiken afhankelijk van de hosting-leverancier. Rackspace bleek op alle punten de beste partij. Bovendien kan Rackspace met datacenters in de Verenigde Staten, Hongkong en Europa, vanuit regionale hosting-omgevingen ook Exact Online klanten met internationale ambities bedienen.

Exact gebruikt de 'intensive' hosting-oplossing van Rackspace. Hierbij heeft Rackspace de volledige verantwoordelijkheid voor de webapplicatie. Dit is inclusief monitoring, het maken van trendanalyses, het zoeken naar toekomstige kansen en opkomende problemen die relevant zijn voor de hosting-omgeving van Exact Online.

Brian Garvey, Country Manager Rackspace Benelux: "De klanten van Exact Online moeten erop kunnen vertrouwen dat zij op ieder moment en vanaf elke locatie toegang hebben tot hun boekhouding. Doordat deze dienst via internet wordt aangeboden, wordt bij downtime direct de hele klantengroep getroffen. Het is daarom belangrijk voor Exact dat zij op hun hosting-leverancier kunnen vertrouwen. Ik ben dan ook verheugd dat Exact de hosting-oplossingen van Rackspace heeft geselecteerd."

Over Rackspace Hosting
Rackspace Hosting (NYSE: RAX) is wereldwijd marktleider in hosting en cloud computing. Rackspace biedt zijn klanten Fanatical Support op basis van een portfolio van gehoste IT-diensten, waaronder Managed Hosting, Cloud Hosting, e-mailhosting en online applicaties. Voor meer informatie: www.rackspace.nl.