Ingezonden persbericht


Implementatie van Neolane Interaction(TM) applicatie op website van Médiatis

Cachan, Frankrijk, 25 augustus 2010 ­ Business & Decision, internationale IT Consultant en Systems Integrator, en Neolane, Franse producent van marketing- en klantgerichte communicatiesoftware, kondigen de installatie aan van de Neolane Interaction(TM)applicatie op de website van Médiatis.

Médiatis, specialist in online kredieten, heeft besloten om de wijze waarop potentiële klanten worden benaderd op zijn website te vernieuwen om de bezoekers zo gepersonaliseerde voorstellen te kunnen doen. De onderneming Médiatis heeft aan Business & Decision en softwareproducent Neolane gevraagd om een oplossing te bedenken voor zowel de praktische marketingaspecten als de technische moeilijkheden die bij een dergelijke vernieuwing komen kijken. Médiatis was onder de indruk van het inzicht van Business & Decision in deze problematiek en hun kennis van marketingprocessen. Ook de realtimeadviesfunctie, de automatiseringsmogelijkheden van de campagnes en de uitstekende referenties van softwareproducent Neolane op het gebied van interactieve marketing, werden zeer gewaardeerd door Médiatis.

Thomas Durand, Manager bij Business & Decision verklaart: "Sinds 2006 zorgen onze samenwerking met Neolane en onze deskundigheid bij het installeren van marketing informatiesystemen ervoor dat we vernieuwende projecten in een beperkte tijdspanne tot een goed einde kunnen brengen. Deze installatie is een goed praktijkvoorbeeld van onze knowhow, ons enthousiasme en de goede samenwerking met een strategische partner."

"Vandaag de dag is internet een onmisbaar communicatiekanaal geworden om verkoopstrategieën te ontwikkelen en loyaliteit op te bouwen. Tegelijkertijd zijn klanten zeer veeleisend geworden op het gebied van de gepersonaliseerde aanbiedingen die ze ontvangen. Wij zijn heel blij dat we samen met Business & Decision deze eerste implementatie van onze aanbevelingsfunctie van commerciële aanbiedingen in realtime tot een goed einde hebben gebracht. Het is een applicatie die beantwoordt aan de verwachtingen van interactieve marketing van vandaag en morgen." zegt François Laxalt, Verantwoordelijke Markten en Innovaties van Neolane.

Over Neolane
Neolane is een software producent die beantwoordt aan de strategische behoeften van marketing en communicatie directies dankzij een uniek geïntegreerd marketingplatform. Dit platform maakt beheer van personalisering, automatisering, uitvoering en meting van alle communicatie via zowel traditionele als mobiele kanalen mogelijk. De oplossing Neolane combineert verschillende functionaliteiten, die samen essentieel zijn voor strategische en operationele directies: beheer van klantinformatie, acquisitie van potentiële klanten, implementatie van multichannel marketing campagnes, automatisering van offers & content berichten, middel voor personalisering van inhoud en aanbiedingen, analyse- en reportagefuncties. Een centraal beheer van plannen, budgetten en marketing middelen, optimaliseert en beheert het volledige proces. Meer dan 200 grote bedrijven en MKB's, marktleider in Frankrijk of op internationaal niveau, zoals Accor, Alcatel-Lucent, Sephora, Scandinavian Airlines, Canon, RueDuCommerce, Voyages-sncf.com, Meetic, Axa Bank, Dexia, Orange, EMI Music, Ouest-France, Fnac, Nouvelles Frontières (TUI), Nestlé/Nespresso, CanalCE, Société Générale en Skyrock, vertrouwen op Neolane om hun productiviteit te verhogen en om nieuwe groeimogelijkheden te identificeren dankzij een innovatieve multichannel en gepersonaliseerde marketingmix. Bezoek voor meer informatie: www.neolane.com

Over Business & Decision
Business & Decision is an international Consulting and Systems Integration (CSI) company. It is a leader in Business Intelligence (BI) and Customer Relationship Management (CRM), and a major player in e-Business, Enterprise Information Management (EIM), Enterprise Solutions as well as Management Consulting. Business & Decision contributes to the success of customer projects by driving maximum business performance. The company has a reputation for functional and technological expertise and has forged partnerships with all of the key technology vendors. Located in 19 countries, Business & Decision currently employs more than 2500 people worldwide. Additional information is available at www.businessdecision.com.