Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep poging overval

Velddriel, 25-08-2010 o Dinsdagavond probeerde een nog onbekende dader de bewoners van een woning aan de Provincialeweg te overvallen. Dit lukte door toedoen van één van de bewoners niet. De dader vluchtte. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 21.20 uur kreeg de politie de melding van de overval. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen daar de bewoners van de woning. Zij gaven aan dat een onbekende persoon aan de deur kwam, een raam in de voordeur vernielde en geld eiste. De verdachte had een steekwapen bij zich. Een van de bewoners sloeg de verdachte, waarna deze in onbekende richting vluchtte. De slachtoffers belden direct de politie.

Getuigenoproep

Het signalement van de dader is als volgt:

* Man met stevig postuur

* Ongeveer 1.75 m lang

* Donkere kleding en donkere shawl voor het gezicht

De politie roept getuigen van de overval op om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. U kunt vragen naar het overvallenteam van Politie Gelderland-Zuid.. Heeft u meer informatie die voor de politie in deze zaak van belang kan zijn, ook dan wordt u verzocht contact op te nemen. Dit kan, als u dat wenst, ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

(15)

Laatst gewijzigd 25-08-2010 15:38 | © Regio Gelderland-Zuid |