Samenwerking tussen Bredaphoto en Digifoto Pro magazine

25/08/2010 15:19

BREDAPHOTO

25 augustus 2010, Rijswijk / Breda - BREDAPHOTO en DIGIFOTO Pro magazine zijn een samenwerking aangegaan. Na 2003, 2005 en 2008 is dit het vierde international festival dat in het centrum van Breda wordt gehouden.

In de komende editie van DIGIFOTO Pro (editie 3.2010) zal veel aandacht worden besteed aan het festival; de locaties, de fotografen, achter de schermen etc. Het thema van dit jaar is 'Tilt', de fotografen tonen hiermee hun visie op de wereld die op z'n kop staat. Onderwerpen zoals milieu, rampen, financiële crisis zijn voorbeelden van het thema en gaat over de kritieke balans tussen controle en wanorde

Jongerenproject

DIGIFOTO Pro zal niet alleen zijn naam koppelen aan BREDAPHOTO, maar ook aan het jongerenproject waarbij meer dan 900 scholieren aan de slag gaan met het thema 'Tilt'. De redactie van DIGIFOTO Pro zal plaatsnemen in de jury om een winnaar uit te kiezen. Deze winnaar zal een exposure krijgen in DIGIFOTO Pro editie 4.2010.

//////////////

Over DIGIFOTO Pro Magazine

DIGIFOTO Pro is een magazine over alles wat raakt aan digitale fotografie. Het heeft een duidelijk afgebakende doelgroep van gevorderde hobbyisten en (semi-) professionals. Iedere editie staat vol reviews, interviews, workshops en inspirerende portfolio's. DIGIFOTO Pro Magazine verschijnt vier keer per jaar.

De website www.digifotopro.nl is een modern en goed bezocht platform voor fotografieliefhebbers. Hier is onder andere het meest recente nieuws op het gebied van fotografie te vinden, reviews van de nieuwste producten, exposure, en interviews.

Over BREDAPHOTO

Van 16 september tot 24 oktober staat Breda in het teken van fotografie. Onder het thema TILT tonen ca. 50 fotografen hun visie op de wereld die op z'n kop staat. Milieu, conflicten, bankencrisis.... BREDAPHOTO is benieuwd naar fotografen en wat zij laten zien over de wereld waarin wij nu verkeren en waarin niks meer hetzelfde lijkt.

De kern van het festival is een enorme reeks aan exposities in alle musea en locaties voor kunst van Breda. Eyecatcher is de buitenexpositie XXL in het Chassepark. Er is een uitgebreid randprogramma met diverse activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Amateurs en professionals.





http://www.digifotopro.nl

www.bredaphoto.nl