Politie Gelderland-Midden

Gevaarlijke medicijnen verloren in Ede

Publicatiedatum: 25-8-2010 16:26:42

EDE - In Ede is een bewoner in het centrum van de stad een partij gevaarlijke medicijnen verloren. Dat is vermoedelijk gebeurd op het Museumplein en/of directe omgeving.

Het gaat om de volgende middelen: Revia Naltrexon, Nitrazepam, Seroquel, Omeprazol, Thiamine en
Vitamine B complex. De vitamine B tabletten zijn geel en er zit een capsule bij. De rest van de medicijnen zijn allemaal witte tabletten. Ze zitten in doorzichtige zakjes op een rol, die weer in een blauw met witte plastic boodschappentas van Albert Heijn zaten.

Onoordeelkundig gebruik of inname door kinderen kan gevaarlijk zijn. De politie verzoekt de vinder de medicijnen in te leveren bij apotheek, huisarts of politiebureau.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Twee gewonden bij verkeersongeval Oosterbeek

Publicatiedatum: 25-8-2010 16:20:19

OOSTERBEEK - Bij een verkeersongeval op de Utrechtseweg in Oosterbeek zijn vanmiddag, woensdag 25 augustus, twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht en roept getuigen op te reageren.

Het ongeval gebeurde rond drie uur toen een 46-jarige vrouw uit Oosterbeek ter hoogte van de kruising van de J. J. Talsmalaan met haar fiets vermoedelijk de rijbaan overstak. Daarbij kwam ze in botsing met een 17-jarige bromfietser uit Arnhem, die uit de richting Doorwerth kwam en richting centrum Oosterbeek wilde rijden. Het is nog onduidelijk hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren. De dienst verkeersongevallenanalyse van de politie doet nader onderzoek maar is ook op zoek naar getuigen, die het ongeval hebben zien gebeuren. Door het ongeval liep de Oosterbeekse onbekend letsel op; de Arnhemmer had diverse schaafwonden en een botbreuk. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Renkum/Wageningen via telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---